Kimsesiz Şampiyon!

Kimsesiz Şampiyon!

FIVB Kadınlar 2017 Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nı kazanan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı yurda döndü. 2'inci kez Dünya Şampiyonluğuna ulaşan VakıfBanklı sporcuları Atatürk Havalimanı'da kimsenin karşılamaması üzücü bir durumdu.

Nitekim buruk bir biçimde sadece kameralar karşısında fotoğraf çektiren ve görüşlerini paylaşan Vakıfbanklı voleybolcular, buruk bir biçimde evlerinin yolunu tuttu.

Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya'nın Rexona-Sesc takımını 3-0 yenerek Dünya şampiyon olan voleybolcular şunları söyledi:

"HERKESE TEŞEKKÜRLER"

"Dünya kulüpler Şampiyonası'nda ikinci kez ülkemize dünya kupasını getirdik. Bu bizim ikinci kez Avrupa ve Dünya şampiyonasını namağlup kazanmamız. Bu yüzden çok onurlu ve gururluyuz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

''SADECE 1 SET KAYBETTİK"

Vakıfbank Teknik Direktörü Giovanni Guidetti ise, "Bence Japonya'da takım gerçekten çok iyi oynadı. Her zaman kolay değil güzel performans yapmak. Ama mutluyum, 5 maç çok zor oldu. 1 set kaybettik ama performansımız çok iyi" şeklinde konuştu.

"İKİ BÜYÜK KUPA KAZANDIK"

Naz Aydemir Akyol da, "Bir ay içinde hem Avrupa, hem de Dünya şampiyonu olduk. Bizim için çok iyi bir başarıydı. Çünkü sezon sonunda iki kupa ile birlikte bitirmek. Bu bizim için ayrı bir mutluluk. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" İfadelerini kullandı.

Gizem Örge ise, "Çok zorlu bir sezondu bizim için. İnişli çıkışlı bir sezondu. Sezon sonunu böyle yüksek bir seviyede bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Çok gururlu ve mutluyuz" dedi.

GÖZYAŞLARI DİKKAT ÇEKTİ

Takım oyuncularının valizlerini aldıktan sonra birbirlerine sarılarak ağladığı görüldü. VakıfBank'ta 19 sayı üreten Çinli sporcu Ting Zhu galibiyette önemli rol aldı. Zhu, "Bu başarıyı kolay kolay kimse yakalayamaz" diye konuştu.

7 ULUSLARARASI KUPA KAZANDILAR

VakıfBank ayrıca müzesine 7'inci uluslararası kupasını da (3 Şampiyonlar Ligi, 2 Dünya Kulüpler Şampiyonası, birer Avrupa Challenge Kupası ve Avrupa Top Teams Kupası) götürerek büyük bir başarıya imza attı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN