Konyaspor - Ümraniyespor MAÇ SONUCU: 1-0

Konyaspor - Ümraniyespor MAÇ SONUCU: 1-0

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Konyaspor sahasında Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak… Konyaspor geçen hafta aldığı yarayı bu hafta Ümraniyespor karşısında sarmak istiyor. Ligde düşme potasında bulunan Ümraniyespor ise çıkış yolunu Konyaspor’da görüyor… Konyaspor Ümraniyespor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Konyaspor kendi evinde Ümraniyespor ile mücadele verecek! Konyaspor Ümraniyespor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

KONYASPOR TEKRARDAN LİDERLİĞİ ALMAK İSTİYOR

Ligde iyi bir performans ortaya koyan Konyaspor, Ümraiyespor’u mağlup ederek ligin zirvesine yeniden çıkmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında 2-1’lik mağlubiyet yaşayan Konyaspor, hem yenilmezlik hem de gol yememe serisini kaptırmıştı. Olaylı geçen maçın sonuna doğru kaleci Sehic ikinci sarı karttan kırmızı görerek oyundan atılmıştı. 

Konya, bugün Ümraniye karşısında 4 farklı galibiyet alması sonucunda ligde liderliğe tekrar oturabilecek. Ligde 7 karşılaşmaya çıkan yeşil beyazlı ekip 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak ligde 6. sırada yer alıyor. İlhan Palut’un ekibi, Ümraniyespor karşısında mutlak zafer parolasıyla sahaya çıkarak zirveye tekrardan ortak olmanın hesaplarını yapıyor.

konyaspor

ÜMRANİYESPOR KÜMEDEN ÇIKMANIN PEŞİNDE

Ligde hiç galibiyeti olmayan takımlar arasında yer alan Ümraniyespor, bu riskli köşeden kurtulmak istiyor. Konyaspor deplasmanına çıkacak olan İstanbul ekibi, ligdeki ilk galibiyetini alarak eve dönmenin peşinde. Ligde 2 beraberlik 5 mağlubiyeti olan Ümraniyespor 2 puanla 18. sırada yer alıyor.

ümraniyespor

KONYASPOR ÜMRANİYESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Konyaspor Ümraniyespor mücadelesi Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 17.00’da beIN Sports 2 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

Bein Sports giriş için tıklayınız…

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının yer aldığı paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

ARABAM.COM KONYASPOR ÜMRANİYESPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Konyaspor: Erhan Erentürk, Adil Demirbağ, Guilherme, Calvo, Hadziahmetovic, Ahmet Oğuz, Bytyqi, Pavicic, Muric, Soner Dikmen, Muhammet Demir

Ümraniyespor: Orkun Özdemir, Serkan Göksu, Glumac, Lenjani, Sackey, Avoumou, Oğuz Gürbulak, Geraldo, Kartal Yılmazi, Gheoghe, Umut Nayir

KONYASPOR ÜMRANİYESPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Konyaspor Ümraniyespor karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Konyaspor Ümraniyespor karşılaşmasında Kürşad Filiz başlama düdüğünü çalacak. Filiz’e, Samet Çiçek ve Selahattin Altay eşlik edecek.

KONYASPOR 2-0 ÜMRANİYESPOR ÖZET

Konyaspor evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti.

Muhammet Demir ilk yarı uzatmalarında Konyaspor'un ilk ve son golünü kaydetti.

Konyaspor bu sonuçla ligde 17 puanı olan 4 takım arasına katıldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN