Konyaspor Vaduz rövanş maçı ne zaman? Konyaspor Vaduz maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak, bilet fiyatları ne kadar? Konyaspor Vaduz rövanş maçı tarihi ve bilet fiyatları

Konyaspor Vaduz rövanş maçı ne zaman? Konyaspor Vaduz maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak, bilet fiyatları ne kadar? Konyaspor Vaduz rövanş maçı tarihi ve bilet fiyatları

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil eden Konyaspor'un rövanş maçının ne zaman olacağı merakla araştırılıyor. Peki Konyaspor'un maçı ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

Futbol severler internet üzerinden merakla Konyaspor ve Vaduz karşılaşmasının ne zaman, nerede ve saat kaçta olacağını araştırıyor. Peki temsilcimiz Konyaspor'un Vaduz ile olan karşılaşması ne zaman ve nerede oynanacak? Konyaspor- Vaduz maçı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Konyaspor- Vaduz maçı

Temsilcimiz Konyaspor ve Vaduz arasında oynanacak rövanş maçı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma 11 Ağustos saat 20.00'de başlayacak.

Konyaspor- Vaduz maçı nerede yayınlanacak

Konyaspor ve Vaduz'un rövanş maçı A Spor kanalından naklen yayınlanacak. Aynı zamanda maç A Spor'un resmi internet sitesi üzerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Konyaspor Vaduz Rövanş Maçı Detayları

Konyaspor'un eksiği

Temsilcimiz Konyaspor'un oynadığı ilk maçta Sokol Cikalleshi'nin kırmızı kartı olması sebebiyle eksik olarak maç gerçekleşmişti. Ancak bu rövanş maçında Konyaspor'un kadrosunun tam olacağı tahmin ediliyor.

Konyaspor'un diğer rakipleri

Konyaspor'un Vaduz takımını yenmesi halinde Neftçi Bakü ve Rapid Wien arasında gerçekleşen maçtan çıkan galibi ile karşılaşacağı biliniyor. Konyaspor Vaduz takımını elerse Play-off turunda bu iki takımdan biriyle karşılaşma yaşayacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN