Koray Günter Beşiktaş'a transfer olacak mı? Siyah beyazlılar transferde harekete geçti

Koray Günter Beşiktaş'a transfer olacak mı? Siyah beyazlılar transferde harekete geçti

Beşiktaş'ta stoper transferi için çalışmalar devam ederken, gündeme gelen son isim Koray Günter oldu. Tecrübeli futbolcu için yönetim transfer görüşmelerine başladı.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona Kayserispor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle birlikte başlayan Beşiktaş'ta tüm gözler yapılması planlanan stoper transferine çevrildi.

Teknik Direktör Valerien Ismael'in ısrarla istediği stoper transferi için yönetim büyük bir hassasiyetle çalışma yürütürken gündeme alınan son ismin ise eski Galatasaraylı yıldız olduğu ortaya çıktı.

Kartal transferi bitirmek istiyor

İtalyan ekibi Hellas Verona'da forma giyen ve önümüzdeki sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Koray Günter için görüşmelere başlayan Beşiktaş, futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor.

Koray Günter için Beşiktaş devrede

27 yaşındaki tecrübeli futbolcu için Hellas Verona ile yaptığı pazarlıklarda teklifini 1.5 Milyon Euro'ya kadar yükselten Beşiktaş yönetiminin bu hafta içerisinde transferde mutlu sona ulaşması bekleniyor. İtalyan ekibinin önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncusunu bonservis ücreti kazanarak göndermek istemesinin transferde büyük bir etken olduğu öğrenildi.

Galatasaray formasıyla 6 kupa kazanmıştı!

Koray Günter, 2013-2014 sezonunda Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 2.5 Milyon Euro bonservis ücretiyle birlikte Galatasaray'a transfer olurken, sarı kırmızılı formayla ikisi Süper Lig olmak üzere toplamda 6 şampiyonluk yaşamıştı. 2018-2019 sezonunda Galatasaray'dan bedelsiz olarak İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'tya transfer olmuştu...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN