Kuntz'a tazminat engeli! Futbolseverleri şoke eden gelişme: O isim Futbol Direktörü olarak görev alacak

Kuntz'a tazminat engeli! Futbolseverleri şoke eden gelişme: O isim Futbol Direktörü olarak görev alacak

UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Lüksemburg ile 3-3 berabere kalan A Milli Takım'da Alman teknik adam Stefan Kuntz, tercihleri ve açıklamaları nedeniyle tepki toplarken tazminat sorunu nedeniyle Alman hocanın gönderilmesinin düşünülmediği, bunun yerine Türk bir teknik adamın Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve başlamasının masaya yatırıldığı öğrenildi. Türkiye Futbol Direktörü görevine getirilecek isim herkesi şaşırttı.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşılaştığı Lüksemburg ile 3-3 berabere kaldı. Milliler, bu sonuçla puanını 13 yaptı ve son maçlar öncesinde B Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.

A Milli Futbol Takımı tarihinde ilk kez Lüksemburg'dan bir maçta 3 gol yerken A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz beraberlik nedeniyle mutlu olduğunu belirtti.

"BİR DAHA ŞAKA YAPMAYACAĞIM AÇIKLAMASI" TEPKİ TOPLADI

Tecrübeli teknik adam karşılaşma sonrasında "Söz veriyorum. Bundan sonra Türkiye'de hiç şaka yapmayacağım. Sergen ile ilgili bir şaka yapmıştım ve başım ağrımıştı. Dün de 'belki burada olurum belki olmam' diye şaka yapmıştım. Bir daha şaka yapmıyorum" açıklamasında bulunarak tepkilerin odağındaki isim haline geldi.

kunto.jpg

FAROE ADALARI MAÇI SONRASI AYRILIK AÇIKLANACAK

Skorer'in haberine göre: Kuntz ile oyuncular arasındaki kopukluk gözlerden kaçmazken, Milli Takım’daki huzursuzluk Portekiz ile oynanan Dünya Kupası play-off müsabakasında başladı.

Alman çalıştırıcının sadece bazı futbolcularla değil kendi ekibindeki bazı isimlerle de ciddi fikir ayrılığı yaşadığı, hatta oyuncu tercihlerinde zaman zaman ters düştüğü kaydedildi. Faroe Adaları maçı sonrası Kenan Koçak’ın ekipten ayrılması bekleniyor.

ste.jpg

TAZMİNAT SORUNU

Kuntz’un oyuncu seçimleri TFF yönetiminde de ciddi rahatsızlık yaratırken, tazminat sorunu nedeniyle Alman hocanın gönderilmesinin düşünülmediği, bunun yerine Türk bir teknik adamın Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve başlamasının masaya yatırıldığı öğrenildi.

AYBABA SUNUM YAPTI

Bu arada yeni yapılanma için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin, Samet Aybaba ile bir yemek yediği belirlendi. Aybaba’nın ayrıca tesislerde TFF’ye bir sunum yaptığı da kaydedildi. Fareo maçı sonrası Milli Takım’da radikal değişimlerin yaşanacağı, yönetimin önemli kararlar alacağı bildirildi.

samet.jpg

“KUNTZ İÇİN UTANÇ”

Türkiye’nin Lüksemburg karşısında beraberliği son anlarda kurtarması, Alman basınında takımın Alman teknik direktörü Stefan Kuntz üzerinden görüldü. Bild Gazetesi ‘Türkiye’nin tökezleyen görüntüsü. Kuntz ve takımı Lüksemburg’a karşı utandırıcı bir sonuç elde etti’ satırlarına yer verdi. Alman Sport1’de ise “Kuntz için utanç” ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN