Leo Westermann, Fenerbahçe Beko'da

Leo Westermann, Fenerbahçe Beko'da

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas takımında forma giyen Fransız oyun kurucu Leo Westermann'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Takımdan ayrılan önemli isimlere rağmen yaptığı transferlerle iddiasını gösteren Fenerbahçe Beko, Fransız oyun kurucu Leo Westermann’ı da kadrosuna kattı.

Litvanyalı muhabir Donatas Urbonas’ın aktardığı bilgiye göre, Nando De Colo’yu kadrosuna katan Fenerbahçe Beko, Fransız oyun kurucu Leo Westermann ile de iki yıllık sözleşme imzalayacak.

Westermann, profesyonel kariyerine ASVEL’de başlayan 26 yaşındaki oyun kurucu, devamında Partizan, CSP Limoges, Zalgiris ve CSKA Moscow formaları giydi. Geride bıraktığımız sezonu Zalgiris’te geçiren deneyimli isim, EuroLeague Playoffları’nda Fenerbahçe Beko karşısındaydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN