Ligdeki sıramızdan memnun değiliz

Ligdeki sıramızdan memnun değiliz

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, kamp sürecinin takıma olumlu yansıdığını söyledi. Rekabetçi bir takım olduklarını belirten Pirlo “Ligde bulunduğumuz yerden tabi ki memnun değiliz. Daha iyisini yapacağız” dedi.

Dünya Kupası sebebiyle verilen arada çalışmalarını Antalya’nın Belek turizm merkezinde sürdüren Karagümrük’te teknik direktör Andrea Pirlo, açıklamalarda bulundu. Takımdan ayrılan oyuncuların hem kendisinin hem de yöneticilerin tercihi olduğunu vurgulayan Pirlo, “Ayrılan oyuncularımıza sezonun bu dönemine kadar verdikleri katkıdan ötürü teşekkür ediyoruz ama bu bir tercihti. Biz de tercihimizi bundan yana kullandık. Sol bek eksiğimiz var, bunu da Ocak ayındaki transfer döneminde tamamlayacağız. Kadro içinde bu bölgeye başka alternatifler de bulabiliriz” diye konuştu.

Kampta 2 hazırlık maçı gerçekleştirdiklerini dile getiren Pirlo, “İkisi de gelişimimiz için bize önemli katkılar sağladı. Bu atmosferi devam ettirip, ligde daha iyi olmaya çalışacağız. Alışma sürecinde ligdeki bazı şeyleri daha iyi anladık. Ligde genel bir savunma bekleyişi ve hızlı hücum taktiği var. Biz de bunu çok gol yiyerek bir şekilde anladık ve bunun üstüne de artık çalışıyoruz. Ligde bulunduğumuz yerden tabi ki memnun değiliz. Daha iyisini yapabilirdik ama olmadı. Demek ki hatalar yaptık, bunları düzeltip daha iyiye gideceğimize inanıyoruz” dedi.

Türkiye’de çalışmaktan memnun olduğunu ifade eden Pirlo, Dünya Kupası ve Cristiano Ronaldo’ya ilişkin ise şunları söyledi: “Dünya Kupası sürprizlerle dolu gidiyor. Fas’ı tebrik ederim, en büyük sürprizi yaptılar. Diğer yarı finalistler beklenen takımlar. Ronaldo ile konuşmadım ama üzgünüm tabii, çünkü en büyük hedefiydi Dünya Kupası ama futbolda yenilgi ve kazanç var.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN