Lincoln Henrique frikik golü izle! Fenerbahçe taraftarından ALEX misin yorumu

Lincoln Henrique frikik golü izle! Fenerbahçe taraftarından ALEX misin yorumu

Fenerbahçeliler Lincoln Henrique’nin attığı gol ile sevinç yaşadı. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçı için Slovacko ile karşılaşan Fenerbahçe rakibini Kadıköy’de misafir etti. Kritik bir noktadan attığı gol ile tüm gözleri üzerinde toplayan Lincoln Henrique, takımı 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu Kapsamında gerçekleştirilen ilk mücadele ve Fenerbahçe ve Slovacko arasında gerçekleşti. Çekya ekibini Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde ağırlayan sarı lacivertliler sahada mutlu ayrıldı. Çok kritik bir noktadan frikik atarak takımını 2-0’lık üstünde taşıyan Lincoln Henrique, tüm taraftarları sevindirdi.

Fenerbahçe sahadan mutlu ayrıldı

Bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe ve Slovacko arasında gerçekleşen maç Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı. 45 + 1. dakikada sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Emre Mor rakibi tarafından düşürüldü. Yaşanan olayın Ardında hakem Serbest Vuruş kararı verdi.

Oldukça tehlikeli bir noktadan frikik ile topu ağlarla buluşturan Fenerbahçe taraftarlarını sevindirdi. Yeni transfer Lincoln Henrique tarafından atılan gol ile birlikte takım 2-0’lık üstüne ulaştı.

Henrique Gol

Topu ağlarla buluşturan Brezilyalı futbolcu sosyal medya üzerinden övgü yağmuruna tutuldu. Attığı gol kulübün efsane futbolcularından Alex de Souza’nın atışına benzetildi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus bugün gerçekleşen Slovacko maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Rakibine karşı oldukça iyi bir hazırlık yaptığını söyleyen Jesus, Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediğini belirtti.

Lincoln Henrique frikik golü! (youtube)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN