Liverpool Kairus için kararını verdi

Liverpool Kairus için kararını verdi

Son dönemde en çok tartışılan isimlerden biri olan Loris Karius için Liverpool kararını verdi.

Daily Mirror'ın özel haberine göre, Beşiktaş'ta adeta istenmeyen adam haline gelen ve sezon sonunda İngiltere'ye geri gönderileceği konuşulan Karius için Kırmızılar kararını netleştirdi.

Liverpool'un Alman kaleciyi şu an için kadroda düşünmediği, dönüşüne de yeşil ışık yakmadığı kaydedildi. Liverpool'un kiralık sözleşme süresine uygun davranacağı ve erkenden dönmesini istemediği aktarıldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEKİ HATALARI İLE ANILIYOR 

25 yaşındaki file bekçisi özellikle Liverpool'da geçen sezonki Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalarla anılıyor. Beşiktaş'ta da yaptığı basit hatalarla eleştirilerin merkezinde olan 25 yaşındaki kaleci, 27 resmi maçta 37 gol yiyerek herkesi üzmüştü. Beşiktaş yönetiminin de tatmin olmadığı Karius için de Liverpool'un kapıları kapamış olması yeni gelişme olarak sayıldı.

Liverpool, Beşiktaş'la 2020'ye kadar yapılan kiralık anlaşmasına uyulacağını bildirdi. Kendilerine de Türkiye'den bu yönde bir görüşme talebinin olmadığı dile getirildi. (Skorer)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN