Masa tenisinde ralli rekoru: 10 dakika 13 saniyede, 766 vuruş

Masa tenisinde ralli rekoru: 10 dakika 13 saniyede, 766 vuruş

Katar Açık'ta Hollandalı Li Jie ile Japon Hitomi Sako'nun imza attığı, 766 vuruşun yapıldığı 10 dakika 13 saniyelik ralli, dünya rekoru olarak kayıtlara geçti.

Hollandalı ve Japon tenisçiler, tarihin en uzun rallisine imza attı.

Katar Açık'ta Hollandalı Li Jie ile Japon Hitomi Sako, 3. setin ilk puanı için başlayan rallide 10 dakika 13 saniye içinde tam 766 vuruş yaptı.

Ama rakiplerden hiçbiri puan alamadı çünkü ralli, yan sahadan bir topun oyun alanına girmesi nedeniyle hakem tarafından kesildi. Maçın geri kalan kısmı süre kontrolünde geçti, yani belli bir vuruş sayısından sonra puan tenisçilerden birine veriliyordu.

HOLLANDALI TENİSÇİ KAZANDI

Sputnik'in haberine göre maçın galibi, 4-3'lük skorla Hollandalı Li Jie oldu.

766 vuruşun yapıldığı 10 dakika 13 saniyelik ralli bir dünya rekoru olarak kayıtlara geçerken geniş ilgi çeken rallinin görüntüleri dünya masa tenisi federasyonu tarafından paylaşıldı.

İŞTE O RALLİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN