McGregor'dan Habip Nurmagomedov'a İslamofobik saldırı!

McGregor'dan Habip Nurmagomedov'a İslamofobik saldırı!

Geçtiğimiz günlerde profesyonel kariyerine son verdiğini duyuran İrlandalı karma dövüş (MMA) sporcusu Conor McGregor, UFC hafif sıklet maçında yenildiği Habip Nurmagomedov için İslamofobik tweet attı. Nurmagomedov'un eşiyle nikah sırasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan McGregor, gelinin duvağı üzerinden çirkin bir göndermede bulunarak "Senin karın bir havlu dostum." mesajını paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde profesyonel kariyerine son verdiğini duyuran İrlandalı karma dövüş (MMA) sporcusu Conor McGregor, Twitter'dan skandal bir paylaşıma imza attı.

İrlandalı eski dövüşçü, emekliliğinin ardından kendisiyle ilgili olarak "Conor, her defasında gideceğim deyip daha sonrasında geri dönen kıskanç bir eş gibi davranıyor." yorumunu yapan Habip Nurmagomedov'a islamofobik bir karşılık verdi.

19-04/03/khabib-nurmagomedov-2.jpg

TWEETİ SİLDİ

Resmi Twitter hesabından Nurmagomedov'un eşiyle nikah sırasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan McGregor, gelinin duvağı üzerinden çirkin bir göndermede bulunarak "Senin karın bir havlu dostum" mesajını paylaştı.

İslamofobik bu paylaşımı büyük tepki çeken McGregor, daha sonrasında ise bu paylaşımını silmek zorunda kaldı.

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN