Menajeri açıkladı: Mesut Özil ayrılmak istemiyor

Menajeri açıkladı: Mesut Özil ayrılmak istemiyor

Fenerbahçe'nin kadro dışı kalan yıldızı Mesut Özil'in geleceğiyle ilgili kararını menajeri açıkladı. Menajer Erkut Söğüt, "Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi var. Ayrılmak istemiyor, herhangi bir transfer de görünmüyor" dedi.

Fenerbahçe'nin bir türlü istenen performansı veremeyen, son olarak kadro dışı bırakılan dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil cephesinden, transfer iddialarına ilk kez yanıt geldi.

Mirror'a konuşan Özil'in menajeri Erkut Söğüt, futbolcunun sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istemediğini söyledi.

"Mesut'un Fenerbahçe'den ayrılması gündemde değil" diyen Söğüt, şöyle devam etti: "Fenerbahçe'de ve Türkiye'de hala yapabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum. Başka bir takıma gitmesi için gerekçe göremiyorum. 2 yıl daha sözleşmesi var. Herhangi bir transfer görünmüyor. Sanırım Türkiye'de emekli olmak istiyor."

'ADİL DAVRANILMASINI İSTİYORDUK'

Menajer Söğüt, tecrübeli futbolcunun Arsenal'den ayrılışına ilişkin ise şunları söyledi: "Diğer oyunculara olduğu gibi ona adil davranılmasını istiyorduk. Bizim için sürpriz bir karar oldu ve antrenör onu kadroda istemedi. Sözleşmesi bitene kadar kalmak istediğini her fırsatta söyledi ancak durum değişmedi. Ayrılmak bizim için en iyi opsiyondu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN