Michael Schumacher'in onuruna futbol maçı düzenlenecek

Michael Schumacher'in onuruna futbol maçı düzenlenecek

Mainz-dhakayakla geçirdiği kazadan sonra 2013 yılından beri tedavi gören unutulmaz F1 yarışçısı Michael Schumacher onuruna 27 Temmuz'da Mainz Coface Arena'da ünlüler futbol maçı yapacaklar.

Futbola büyük düşkünlüğü olan Michael Schumacher, sağlığında her Formula-1 yarışından önce pilotlar takımı ile o ülkenin şöhretlerine karşı oynardı. Bu defa arkadaşları, sağlığına kavuşmak için mücadele eden Michael Schumacher’in onuruna sahaya çıkacaklar. Pilotlar takımında ünlü sürücülerin yanında Schumacher’in oğlu Mick de yer alacak. Nowitzki’nin takımında ise eski şöhretler yanında Podolski de oynayacak.

34 BİN KİŞİLİK STADIN TAMAMEN DOLMASI BEKLENİYOR

Bilet fiyatlarının 15 ve 9 Euro olarak belirlendiği tribünün bir bölümü Schumacher’in özel dostları ve hayranlarına ayrılacak. Buraya girenler bağışta bulunacaklar. Elde edilecek gelirin tamamı, hiç bir kesinti yapılmadan Nowotzki’nin destekledi BasKIDball (çocuk basketbolcular inisiyatifi) ile “Kafatası ve Beyin Hastaları”na Destek Fonu” arasında paylaşılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN