Miguel Lopes kimdir? Kayserispor'a transfer edildi

Miguel Lopes kimdir? Kayserispor'a transfer edildi

Miguel Lopes Akhisarspor'da forma giyiyordu. İstikbal Mobilya Kayserispor 32 yaşındaki Portekizli futbolcu Lopes ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Peki Hugo Miguel Almeida Costa Lopes (Miguel Lopes) kimdir? İşte Miguel Lopes'in transferi ve merak edilen ayrıntılar...

Kayserispor geçtiğimiz sezonda Akhisarspor'da forma giyen 32 yaşındaki Portekizli futbolcu Miguel Lopes ile anlaştı. 2 yıllık sözleşmenin imzalandığı haberi, İstikbal Mobilya Kayserispor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada duyuruldu.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi: "İstikbal Mobilya Kayserispor’umuz geçtiğimiz sezonu Akhisarspor takımında tamamlayan Hugo Miguel De Almeida Costa Lopes ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz."

19-07/12/miguel-lopes-32.jpg

MİGUEL LOPES KİMDİR?

32 yaşındaki Miguel Lopes 19 Aralık 1986'da Portekiz Lizbon'da doğdu. Hugo Miguel Almeida Costa Lopes, defansta sağ ve sol bek mevkilerinde oynayan Portekizli millî futbolcudur. Akhisar Belediyespor'da forma giymiştir. İlk millî maçına 2 Haziran 2012'de Türkiye ile oynanan karşılaşmada çıkmıştır.

Portekizli sağ bek, Süper Lig'de toplam 80 maçta 6 bin 953 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN