Venezuelalı milli voleybolcu Afyonkarahisar'da öldü

Venezuelalı milli voleybolcu Afyonkarahisar'da öldü

Afyon Belediye Yüntaş'ın, Venezuela Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncusu Kervin Martin Pinerua Urbina, aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Voleybol Efeler Ligi takımlarından Afyon Belediye Yüntaş'ın, Venezuela Milli Takımı'nda da forma giyen oyuncusu 25 yaşındaki Kervin Martin Pinerua Urbina, aniden fenalaşması sonrası tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Kervin Martin Pinerua Urbina, dün gece kulübün sosyal tesislerinde dinlendiği sırada rahatsızlandı. Yüksek ateş şikayetiyle Özel Park Hayat Hastanesi'ne götürülen Urbina'ya müdahale edildi. Ateşi düşürülen Urbina, kontrol altında tutulduğu hastanede sabah saatlerinde yeniden rahatsızlandı. Ateşi yeniden yükselen ve bilincini kaybeden sporcu, yaşamını yitirdi.

TAKIM ARKADAŞLARI AKIN ETTİ

Urbina'nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Hastanesi morguna gönderildi. Kervin Pinerua'nın ölüm haberi üzerine takım arkadaşları ve yöneticileri hastaneye akın etti. Voleybol oyuncularının birbirine sarılarak acılarını paylaştığı hastanede, teknik ekip oyuncuları teselli etmeye çalıştı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, Urbina'nın ölümüyle ilgili hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

HASTANEDEN YAZILI AÇIKLAMA

Kervin Pinerua'nın ölümü üzerine hastane başhekimliği yazılı bir açıklama yaptı. Kervin Martin Pinerua Urbina'nın yüksek ateş şikayetiyle hastaneye getirildiğinin belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pinerua Urbina, izleme amaçlı gözlem altına alındı. Bir saat sonra hastanın ateşi düştü. Hastaya, takip amaçlı serviste kalması önerildi. Hastanın 05.15'ten sonra gelişen genel durum bozukluğu görüldü. Hekim değerlendirmeleri sonrasında bilinç bulanıklığı ve kaybı saptanan hasta, doktor eşliğinde acil beyin tomografisi çektirilmesi amaçlı tomografi ünitesine götürüldü. Bu sırada solunumu kötüleşen hasta, hemen yoğun bakıma alındı. Hastaya kalp masajı yapıldı. Hasta, bir saati aşkın müdahaleye yanıt vermeyip yaşamını yitirdi."




Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN