Mourinho: Kazanmak için daha fazlasını yapan taraf kaybetti

Mourinho: Kazanmak için daha fazlasını yapan taraf kaybetti

Süper Lig’in 15. Haftasında Tüpraş Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe derbiyi 1-0 kaybeden taraf oldu.

Derbide kaybedilen 3 puandan sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşmanın hakemini ve Beşiktaş'ı galibiyetinden ötürü tebrik etti. Portekizli teknik adam "Çok güzel bir maç oldu. İyi bir hakem vardı. Kontrolü sağladı. Takımımın daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Minimum beraberliği hak etmiştik. Onlar da tehlikelilerdi ama maç bizim elimizdeydi. Futbol maalesef böyle. Beşiktaş ve hakemi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Jose Mourinho, şampiyonluk şanslarıyla ilgili "Sonuçta bu maç 3 puan. Her 3 puan çok önemlidir. Rakibin 3 puan gerisindeyiz, 4-5-6 olabilir, en kötü senaryoyla 6 olabilir. Şampiyonluk yarışının içindeyiz. Ofansif bir kadroyla geldik. 0-0 için kazanmak için her şeyi yapıyorduk. Skoru korumaya çalışmıyorduk. Tüm dürüstlüğümle hakemi ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Kazanmak için daha fazlasını yapan ve daha iyi olan taraf kaybetti." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN