Neymar basın toplantısında ağladı

Neymar basın toplantısında ağladı

Dünyanın en pahalı futbolcusu Neymar, son günlerde ortaya atılan hakkındaki iddialara yanıt verdi. Paris Saint-Germain'de mutlu olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, yaşadığı duygu yoğunluğu nedeniyle basın toplantısını terk etmek zorunda kaldı.

Dünyanın en pahalı futbolcusu Neymar, duygularına hakim olamadı ve basın toplantısından ayrılmak zorunda kaldı.

Brezilya'nın Japonya ile oynadığı hazırlık maçının ardından teknik direktör Tite ile birlikte kameraların karşısına geçen Neymar, son dönemde kendisine yönelik yapılan eleştiriler nedeniyle hislerini kontrol etmekte zorlandı.

Paris Saint-Germain'de mutsuz olduğu Ispanya'ya dönmek istediği Cavani ile yaşadığı tartışma ve Fransız ekibinin teknik direktörü Unai Emery ile anlaşamadığı yönündeki iddialar üzerine Neymar geniş kapsamlı bir açıklama yaptı.

İŞTE O ANLAR

''HİKAYELER UYDURUYORLAR''

“İnsanlar doğru olmayan hikayeler uyduruyorlar. Paris Saint-Germain'de çok mutluyum. Ne takım arkadaşım Cavani ile ne de teknik direktör Emery ile hiçbir sorunum yok. Paris Saint-Germain'deki istatistiklerim iyi ama bu grafik sadece bana ait değil. Takım olarak bir hedefin peşinden koşuyoruz. Artık insanlar lütfen Emery ile sorunum olduğunu söylemesin. Bu haberler beni fazlasıyla yaralıyor. Tüm gerçekleri ben size kendim söylüyorum.”

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Basın toplantısında daha sonra sözü Brezilya Teknik Direktörü Tite aldı. Tecrübeli teknik adam, Neymar'a maçta yapılan sert faullerden bahsederken, Brezilyalı yıldızın gözleri doldu. Zor anlar yaşayan Neymar, basın toplantısından ayrılırken Tite; yıldız futbolcuya daha çok sahip çıkmaları gerektiğini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN