Oğuzhan Akgün kimdir? Oğuzhan Akgün kaç yaşında? Beşiktaş yeni golcüsünü buldu

Oğuzhan Akgün kimdir? Oğuzhan Akgün kaç yaşında? Beşiktaş yeni golcüsünü buldu

Beşiktaş, yeni sezon kapsamında Hasan Doğan Riva Tesisleri’nde TFF 3. Lig ekibi Kocaelispor ile oynadığı mücadeleyi 7-1’lik farklı skorla kazanırken, alt yapıdan yetişen ve bu mücadelede 2 gol atarak yıldızlaşan Oğuzhan Akgün, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Oğuzhan Akgün kaç yaşında, kimdir ve nerelidir? İşte detaylar…

Beşiktaş ile Kocaelispor arasında oynanan ve siyah-beyazlıların 7-1 galip geldiği maçta 2 gol atan Oğuzhan Akgün kimdir? Oğuzhan Akgün kaç yaşındadır ve nerelidir? soruları, mücadelenin ardından sorgulanmaya başlandı. Hatta Akgün için ‘Abdullah Avcı yeni forvetini buldu’ yorumları yapıldı. Genç oyuncuyla ilgili tüm gelişmeler karar.com’da…

OĞUZHAN AKGÜN KİMDİR?

13 Temmuz 2001'de Kocaeli'nde dünyaya gelen Oğuzhan Akgün, forvet mevkiinde oynuyor. Sol ayak olan genç oyuncu, Beşiktaş'ın alt yapısında top koşturuyor. 2016'da Beşiktaş U17 takımına yükselen Oğuzhan Akgün, daha sonra 2017'de U16 takımında forma giydi. Aynı yıl Beşiktaş'ın U21 takımı ile maçlara çıkan Oğuzhan, yine bu dönem içerisinde U17'de de top koşturdu. Son olarak U19 forması giyen Akgün, 2019’daki hazırlık maçlarında Beşiktaş forması da giymeye başladı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

OĞUZHAN AKGÜN'DEN KOCAELİSPOR'A 2 GOL

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına Hasan Doğan Riva Tesisleri'nde yaptığı hazırlık maçıyla ederken, TFF 3. Lig ekibi Kocaelispor'u 7-1 yenen Kartal'da Tyler Boyd ilk kez forma giydi ve 3 asistle maçı bitirdi. Genç golcü Oğuzhan Akgün de 2 gol atarak yıldızlaştı. Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ikinci hazırlık maçında Kocaelispor'u 7-1 mağlup etti. 18 yaşındaki genç forvet Oğuzhan Akgün ise maça damga vurdu.
 19-07/22/besiktasta_oguzhan_akgun_imzaladi_oguzhan_akgun_kimdiryw.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN