Okechukwu Azubuike kimdir, hangi mevkide oynuyor? Azubuike Başakşehir’de

Okechukwu Azubuike kimdir, hangi mevkide oynuyor? Azubuike Başakşehir’de

Nijeryalı yıldız Okechukwu Azubuike'yi kadrosuna kattığını duyuran Başakşehir, transferde yoluna ayağını sağlam basarken, taraftar da Okechukwu Azubuike'nin kim olduğunu sorgulamaya başladı. Peki Okechukwu Azubuike kimdir? Okechukwu Azubuike kaç yaşında, aslen nereli? Azubuike hangi mevkide oynuyor? İşte Başakşehir’in yeni yıldızı Azubuike’nin kariyeri...

Nijeryalı Okechukwu Azubuike'i kadrosuna kattığını açıklayan Başakşehir, yıldız futbolcuyla 1 yıllığına kiralık anlaşmasına vardı. Gelen son dakika haberinin ardından taraftar Okechukwu Azubuike ile ilgili detayları araştırmaya başladı. İşte Peki Okechukwu Azubuike kimdir? Azubuike kaç yaşında? Azubuike nereli ve hangi mevkide oynuyor? İşte Okechukwu Azubuike ile ilgili aradıklarınız...

OKECHUKWU AZUBUİKE KİMDİR?

19 Nisan 1997'de doğan 22 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Azubuike, futbola Niger Tornad takımında başladı. Buradan Bayesla'ya transfer olan Azubuike, 7 Ağustos 2015 yılında Yeni Malatyaspor ile anlaştı. Yeni Malatya'da 3 yıl top koşturan Azubuike, oradan da Mısır ekibi Pyramids FC'ye 2 milyon avro karşılığında transfer oldu. 1 sezon Mısır liginde top koşturan Azubuike, Çaykur Rizesspor'a 1 yıllığına kiralandı. Azubuike’nin bu yıl için de bir yıllığına Medipol Başakşehir ile anlaştığı açıklandı.

19-07/04/aaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

OKECHUKWU AZUBUİKE BAŞAKŞEHİR'DE

Turuncu-lacivertliler, kulüpten alınan bilgiye göre 22 yaşındaki oyuncunun transferi için Mısır kulübü Pyramids ile 1 yıllık kiralık anlaşmaya vardı. Son dakika haberine göre; Başakşehir, satın alma opsiyonuyla Azubuike'yi 1 yıllığına kiraladı. Medipol Başakşehir’in Fredrik Gulbrandsen, Muhammet Demir, Furkan Soyalp ve Aziz Eraltay’dan sonra bu sezon 5. transferi oldu. Nijeryalı futbolcu Süper Lig’de daha önce Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor formasını giymişti.

 DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN