Ömer Faruk Beyaz kimdir kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor? Performansıyla göz dolduruyor

Ömer Faruk Beyaz kimdir kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor? Performansıyla göz dolduruyor

Fenerbahçe’de bir yıldız gibi parlayan ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ömer Faruk Beyaz’ın yaşı, memleketi, mevkisi ve hayat hikâyesi ile öne plana çıkıyor. İşte 2003 doğumlu Ömer Faruk Beyaz’ın kariyerine dair merak edilenler…

 

Fenerbahçe’nin on numara pozisyonunda oynayan genç futbolcusu Ömer Faruk Beyaz, antrenmanlar da maçlardaki performansıyla umut vadeden oyuncular arasında yer alıyor. 1,71’lik sol ayak, futbola Fenerbahçe alt yapısında başladı. İşte Ömer Faruk Beyaz ile ilgili bilgiler…

ÖMER FARUK BEYAZ KİMDİR?

29 Ağustos 2003'te İstanbul'da doğan Ömer Faruk Beyaz, orta saha on numara pozisyonunda oynuyor. Etkili bir sol ayağı bulunan Ömer Faruk beyaz, 10 yaşında futbola başladığı Fenerbahçe alt yapısından U17 takımıyla maçlara 2018 yılından itibaren henüz 15 yaşındayken çıkmaya başladı. Bu klasmanda 1 sezon top koşturan genç futbolcu, bu sezon ise U19 takımında top koşturuyor.

19-09/09/mer-faruk-beyazjpgg.jpg

FATİH TERİM KANCAYI TAKMIŞTI

Başkan Ali Koç'un da sürekli Ömer Faruk Beyaz'ı övdüğü ve ileride Fenerbahçe'ye büyük başarılara imza atacağını ifade ettiği genç yıldıza Galatasaray'ın da talip olduğu açıklanmıştı. Fatih Terim'in genç oyuncunun performansını çok beğendiği ve ileriki zamanlarda Galatasaray'a çok faydalı olacağını düşündüğü bildirilmişti.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

AVRUPA KULÜPLERİ DE PEŞİNDEYDİ

Bu sezon Fenerbahçe A Takımı ile hazırlık kampına katılan Ömer Faruk Beyaz için daha önce Galatasaray'ın devreye girdiği bilgisi paylaşılmıştı. Avrupa devlerini de peşine takmayı başaran Ömer Faruk Beyaz için birçok İngiliz kulübü, oyuncu için ailesiyle temasa geçmişti. Hatta bu takımlar arasında PSG’nin de olduğu söylenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN