Ömer Üründül'ün koluna ne oldu, neden sargılı?

Ömer Üründül'ün koluna ne oldu, neden sargılı?

Spor yorumcusu Ömer Üründül, dün akşam TRT Spor'da katıldığı programa kolunda askı ve sargıyla çıktı. Ünlü yorumcunun kolunu bu halde görenler ise koluna ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Ömer Üründül'ün kolunda neden sargı var, koluna ne oldu? İşte detaylar...

TV Spor'un sevilen yorumcuları arasında yer alan Ömer Üründül, son yayına kolu sargılı olarak çıktı. Üründül'ün kolundaki sargının nedeni merak edilirken birçok futbolsever de sağlık durumuyla ilgili endişelendi.

ÖMER ÜRÜNDÜL KİM?

1950'de İstanbul'da dünyaya gelen Ömer Üründül, Özel Saint Benoit Fransız Lisesi'ni bitirmiş sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler ve İşletme bölümüne gitmiştir.

1977 senesnide Yapı Mal A.Ş ismini verdiği yapı malzemelerini pazarladığı şirketle ticarete atılmıştır. 1987 senesinde ise Hurdemir Şirketiyle Atatürk Barajı'nın hurda demirleri pazarlaması işini üstlenmiştir. Üründül söz konusu şirketlerle senelerce ticaret yapmış ve 2 şirketi de 1993'te Atatürk Barajı inşaatının tamamlanmasıyla kapatılmıştır.

Burger King ile Ytong Türkiye gibi şirketlerde hisse sahibi olan Üründül, inşaattan eğlenceye kadar birçok sektörde faaliyetleri olan Sedko İnşaat A.Ş ile Üründül Enerji Yatırımları A.Ş'nin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı'dır.

Spor yorumculuğunu hobi olarak yapan Üründül, evli ve üç çocuk sahibidir.

 ömer üründül kim

ÖMER ÜRÜNDÜL'ÜN KOLUNA NE OLDU?

Sevilen yorumcunun halı sahada maç yaparken kolunu kırdığı ve ameliyata alındığı bu yüzden kolunun sargıda olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN