Ozan’a ‘şiir’ gibi talipler

Ozan’a ‘şiir’ gibi talipler

Galatasaray’ın 18’lik stoperi Avrupa’nın devlerini peşine taktı... Juventus ile Cimbom’un 10 milyon euro artı bir sonraki satışından pay karşılığında anlaştığı yolundaki iddialara konu olan genç oyuncu için Menchester United’ın da devrede olduğu öne sürüldü. Ozan’ın adının anıldığı bir diğer Avrupa devi de Inter’di...

Galatasaray’da üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle başgösteren kadro sıkıntısı sayesinde bulduğu şansı fırsata çeviren Ozan Kabak, Cengiz Ünder’in izinde... Performansıyla basamakları hızla çıkan ve kendisine İtalya yolunu açan Cengiz gibi önce İtalyanların dikkatini çeken 18 yaşındaki stoper konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Inter ve Juventus’un talip olduğu genç futbolcu için Juventus’un Sarı-Kırmızılı kulüp ile temasa bile geçtiği öne sürüldü. Ozan için 10 milyon euro sözleşme fesih bedeli ve bir sonraki satışından pay öneren Juve’nin transferde bir adım öne geçtiği vurgulandı. Aslında öncelikle Maicon, Feghouli ve Belhanda’yı satarak devre arası yapılacak transferler için bütçe oluşturmayı hedefleyen Galatasaray yönetiminin, bu oyunculara kulüp bulunamaması nedeniyle Ozan’ı satmaya sıcak bakmaya başladığı öğrenildi.

Ancak 18 yaşındaki stoper konusunda konuşulan tek iddia İtalyanların ilgisi değil... İngiliz medyası, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Ozan’ın hava toplarındaki hakimiyetine hayran kaldığını ve ManU’nun da teklif hazırlığında olduğunu öne sürdü. Thu Sun’da yer alan haberde, savunma hattını güçlendirmek isteyen Mourinho’nun isteği üzerine Manchester United scout ekibinin genç defens oyuncusunu takibe aldığı vurgulandı. Haberde ayrıca, Ozan’ın 7 milyon sterlin civarında bir rakama serbest kalabileceği ancak İtalyanların ilgisi nedeniyle Galatasaray’ın kapıyı daha yüksek bir rakamdan açabileceği belirtildi. Öte yandan Arsenal’ın da genç yıldız ile ilgilendiği konuşuluyor...

Kısa sürede teknik direktör Fatih Terim’in gözdeleri arasına girmeyi başaran Ozan Kabak, bu sezon 10’u Süper Lig, 3’ü de Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 13 resmi karşılaşmada forma giydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN