Pato'dan Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran paylaşım

Pato'dan Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran paylaşım

Çin'in Tianjin Quanjia takımda oynayan ve takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı golcünün resmi Twitter adresinden yaptığı Aslan paylaşımı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e transferinin ardından forvet arayışlarını sürderen G.Saray, transfer sezonun bitmesine sayı günler kala bu bölgeye acil transfer yapma peşinde. Son olarak Modeste ile gündeme gelen sarı kırmızılı takım bu transferden hukuki nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kalmıştı.

18-08/29/screenshot_2.jpg

Bugün sabah saatlerinde Çin'de forma giyen ve daha öncede G.Saray'ın transfer gündeminde olan Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'nun Twitter adresinden paylaştığı aslan emojili paylaşım sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Cimbom'un son transferi Badou Ndiaye de gelmeden önce aslan emojisi paylaşımında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN