Milli hocaya büyük saygısızlık: Plaketle uğurlandı, telefonla görevden alındı

Milli hocaya büyük saygısızlık: Plaketle uğurlandı, telefonla görevden alındı

Hentbol Erkekler A Milli Takım yardımcı antrenörü Namık Dalgakıran, şubat ayı başında plaket verilerek milli takıma gönderilmişti. Dalgakıran, aradan iki ay geçmeden bir telefonla görevden alındı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün başantrenörü iken şubat ayı başında plaket verilerek Hentbol A Milli Takım yardımcı antrenörlüğüne gönderilen Namık Dalgakıran, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç tarafından telefonla aranarak görevden alındı.

Dalgakıran, "Federasyon Başkanı, antrenörler arası uyumsuzluk olduğunu söyleyerek bana teşekkür etti. Bu yapılan haksızlık. Milli takım için 16 yıllık kulübümü bırakmıştım. Beni mağdur ettiler" dedi.

Hentbol Erkekler A Milli Takım yardımcı antrenörü Namık Dalgakıran görevden alındı. 16 yıl oyuncu ve antrenör olarak hizmet verdiği İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Başkan Ersan Odaman tarafından şubat ayı başında plaket verilerek ay-yıldızlı ekibe gönderilen Dalgakıran'ın görevine yaklaşık 2 buçuk ay sonra son verildi.

"BENİ MAĞDUR ETTİLER"

THF Başkanı Uğur Kılıç'ın kendisini telefonla arayarak kararı bildirdiğini belirten Dalgakıran, "Antrenörler arası uyumsuzluk olduğunu söyleyip bana teşekkür etti. Bu yapılanlar haksızlık, beni mağdur ettiler. Hem milli takımı bırakmış oldum hem de başantrenör olarak yer aldığım 16 yıllık kulübüm İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ayrıldım" dedi.

"GURURUM İNCİNDİ"

Dalgakıran, milli takım başantrenörü Okan Halay'ın kendisinden rahatsız olduğunu öne sürerek şöyle konuştu:

"Akdeniz Oyunları ile ilgili liste yapılmıştı. Bu liste Bakanlığa gönderilmişti. Ancak bundan benim haberim yoktu. Bana danışılmadı. Haliyle bu durumdan rahatsız olduğumu aktardım. Sonrasında görevden alındım. Bana kararın yönetim tarafından alındığını söyleyen Uğur Kılıç’tan bunu yüz yüze bildirmesini isterdim. Gururumun incindiğini ifade etmeliyim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN