Potada Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk edecek

Potada Galatasaray, Fenerbahçe’yi konuk edecek

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında sahasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi Erşan Kartal, Mehmet Karabilecen, Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetecek.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftası derbi heyecanına sahne olacak. Galatasaray, yarın saat 15.15’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak. Ligde sarı-lacivertliler yenilgisiz olarak liderlik koltuğunda otururken, sarı-kırmızılılar ise 6 galibiyetle 6. sırada yer alıyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan son 10 resmi maçta sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. İki takım ligde 8, Euroleague’de 2 olmak üzere oynadığı 10 karşılaşmada Fener 9 kez rakibini mağlup ederken, Cimbom ise 1 kez parkeden galip ayrılabildi.

MAÇ KADROSU

Galatasaray: Tai Webster, Aaron Harrison, Marko Arapovic, Emir Gökalp, Nigel Hayes, Can Korkmaz, Caner Erdeniz, Erolcan Çinko, Ayberk Olmaz, Zach Auguste, Göksenin Köksal.

Fenerbahçe Beko: A.Muhammed, Sloukas, Sinan, Melih, Guduric, Egehan, Ergi, Kalinic, Barış, Lauvergne, Vesely, Ahmet.

Galatasaray - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Fenerbahçe Beko basketbol maçı Tivibuspor 2'den canlı olarak yayınlanacak. 

İSTATİSTİKLER

Ligde Galatasaray 81.9 sayı, 37.4 ribaund ve 20.1 asist ortalamasıyla oynarken, Fenerbahçe ise 84.2 sayı, 32.7 ribaund ve 20.9 asist ortalamasıyla mücadele ediyor.

Galatasaray, ‘Çocuklar üşümesi’ kampanyasıyla, köy okullarına destek olmak adına derbi öncesi kampanya yaptı. GSStore stantlarından 10 TL’ye atkı, bere ve eldiven satışı yapılacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, dilediği takdirde maçtan 30 dakika önce takımın ilgili pankartla sahaya çıkışı sırasında ürünleri sahaya atarak kampanyaya destek verebilecek. Toplanan ürünler ‘Çocuklar Üşümesin’ kampanyası kapsamında köy okullarına bağışlanacak.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN