Puan durumu Süper Lig 2020 | Süper Lig puan durumunda lider değişmedi

Puan durumu Süper Lig 2020 | Süper Lig puan durumunda lider değişmedi

Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Alanyaspor’un galip geldiği 8. haftanın ardından Süper Lig puan durumu, taraftarlar tarafından merak ediliyor. Alanyaspor’un 5-2’lik Rize galibiyetiyle zirve değişmezken, Gaziantep’i 4-1 yenen Trabzonspor, 2’nciliğe yükseldi. İşte Süper Lig puan durumu…

Spor Toto Süper Lig’de 8 hafta geride kalırken, puan durumunda da değişmeler meydana geldi. Alanyaspor’un liderliği bırakmadığı haftada Beşiktaş dışındaki zirveyi oynayan tüm takımlar galip geldi. Puan durumu ise Süper Lig maçlarını izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. İşte detaylar…

SÜPER LİG PUAN DURUMU

17 puanı bulunan Aytemiz Alanyaspor 1'nci, 15 puandaki Trabzonspor 2'nci, 14 puanı bulunan 2 takımdan Fenerbahçe 3'ncü, Medipol Başakşehir ise 4'ncü sırada. 5. Galatasaray'ın 13 puanı bulunurken, 12 puandaki Sivasspor 6'ncı, Konyaspor ise 7'nci.

Gaziantep 11 puanla 8'nci, yine 11 puanı bulunan Antalyaspor 9'ncu. 10 puandaki Yeni Malatya 10'ncu sırada yer alırken, 9 puandaki 3 takımdan Göztepe 11'nci, Beşiktaş 12'nci ve Ankaragücü ise 13'ncü. 8 puandaki 3 takımdan Yukatel Denizlispor 14'ncü, Kasımpaşa 15'nci, Çaykur Rizespor ise 16'ncı. 17'nci Gençlerbirliği 6 puanda düşme hattında yer alırken, son sıradaki Kayserispor'un ise 4 puanı bulunuyor.

19-10/21/super-lig.jpg

ALINAN SONUÇLAR

Galatasaray-Sivasspor: 3-2

Antalyaspor-Gençlerbirliği: 0-6

Trabzonspor-Gaziantep FK: 4-1

Medipol Başakşehir-Göztepe: 2-1

Ankaragücü-Beşiktaş: 0-0

Kayserispor-Kasımpaşa 1-1

Alanyaspor-Çaykur Rizespor: 5-2

Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe: 1-2

SÜPER LİG İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Konyaspor-Yeni Malatyaspor : 21 Ekim Pazartesi akşamı oynanacak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN