Real Madrid'in dünya yıldızından Galatasaray taraftarına övgü dolu sözler

Real Madrid'in dünya yıldızından Galatasaray taraftarına övgü dolu sözler

Real Madrid'in 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Rodrygo, futbol hayatında kendisini en çok etkileyen taraftarların Galatasaraylı taraftarlar olduğunu açıkladı. Brezilyalı yıldız 2019 yılında Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında Galatasaray ağlarını 3 kez havalandırmıştı.

Geçtiğimiz sezonu La Liga ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak tamamlayan İspanyol devi Real Madrid'in yıldız futbolcusu Rodrygo, Galatasaray taraftarından etkilendiğini açıkladı.

ESPN'e konuşan 21 yaşındaki yıldız futbolcu Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'yu örnek aldığını belirtirken birlikte oynadığı en iyi oyuncunun ise Luka Modric olduğunu söyledi. Barcelona'nın İspanyol savunma oyuncusu Jordi Alba'ya karşı oynarken çok zorlandığını kaydeden yıldız futbolcu, Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti için "Canavar" ifadesini kullandı.

GALATASARAY TARAFTARINDAN ETKİLENDİM

2019-2020 sezonunda Real Madrid forması altında Şampiyonla Ligi grup karşılaşmasında Galatasaray'a karşı forma giyen Rodrygo, kendisini en çok etkileyen taraftarların da Galatasaraylı taraftarlar olduğunu söyledi.

GALATASARAY'A 3 GOL ATMIŞTI

Yıldız futbolcu İspanya'da Real Madrid'in 6-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada Galatasaray'a karşı 3 gol 1 asistlik performans ortaya koymuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN