Ricardo Quaresma hem eski hem de yeni statta gol atan ilk futbolcu oldu

Ricardo Quaresma hem eski hem de yeni statta gol atan ilk futbolcu oldu

Ricardo Quaresma Beşiktaş'ın hem eski, hem de yeni stadında gol atan ilk yabancı futbolcu oldu.

Lider Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşılaştığı Kayserispor maçında Quaresma resitali vardı.

Kendine has çalımları ve paslarıyla ilk yarıda gözlerin pasını silen Portekizli yıldız, maçın 34. dakikada bireysel yeteneğiyle Siyah-Beyazlılar adına farkı 3'e çıkaran golü attı.

16-05/01/resimid_2928923.jpg

Sabah'ın haberine göre; Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 4'e çıkaran Quaresma bu golle Vodafone Arena ve Beşiktaş tarihine de geçti. Eski İnönü Stadı ve yeni Vodafone Arena'da gol atan tek yabancı futbolcu olan Q17 Dolmabahçe'yi Quaresma tezahüratlarıyla inletti.

Maçta bir de sarı kart gören Portekizli oyuncu, haftaya oynanacak G.Saray maçına cezalı düşmesi endişesyile 70. dakikada yerini Gökhan Töre'ye bıraktı.

16-05/01/resimid_2929336.jpg

BURAYA DÖNÜŞ SEBEBİM...

Öte yandan tecrübeli futbolcu farklı kazandıkları Kayserispor maçını de değerlendirdi.

Takım halinde iyi bir oyun koyduklarını belirten Quaresma; "Her şey bizim elimizde. Kalan 3 maçta bu takım oyununu sahaya yansıtırsak şampiyonluğa ulaşacağız. Bundan sonraki maçlarda da hedefimiz bu şekilde oynamak.

16-05/01/resimid_2851629.jpg

Öncelikle taraftara ve kulübüme bana bu güveni verdikleri için teşekkür ediyorum. Buraya dönüş sebebim elimden geleni verip şampiyonluğa ulaşmaktı. O yolda devam ediyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN