Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil iddiası: Barcelona istiyor!

Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil iddiası: Barcelona istiyor!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Barcelona'nın Fenerbahçe'nin 10 numarası Mesut Yılmaz'ı transfer etmeye niyetli olduğunu açıkladı. Barcelona'nın eski oyuncularından Eric Abidal'in Mesut Özil'i aradığını söyleyen Dilmen, Özil'in futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğine de vurgu yaptı.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dilmen, Katalan devi Barcelona'nın Özil'e talip olduğunu ileri sürdü.

Barcelona'nın eski futbolcusu Eric Abidal'in, Mesut Özil'i aradığı o ana şahit olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, Özil'in Fenerbahçe'de kalmak istediğini ve futbolu da sarı-lacivertli kulüpte bırakmaya niyetli olduğunu söyledi.

Sports Digitale'e açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Real Madrid ve Arsenal gibi dünya devi takımların formasını terleten Özil'in Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve ayrılmak istemediğini belirtti.

'BARCELONA, MESUT ÖZİL'İ TRANSFER ETMEK İSTİYOR'

Dilmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. Finansal Fair Play problemlerinden dolayı Barcelona'da biraz transfer problemi var. Eric Abidal'in, Mesut'la ilgilendiğini ve aradığını ben biliyorum, çünkü yanımda konuştu. Barcelona'nın, transfer etmek istediği bir oyuncuyu biz oynatamadık bugüne kadar ve verim alamadık. Katar'a gidebilir diyorlardı, ama o asla transfer görüşmesi yapmadı. Bir tane ciddi isteyen kulüp oldu, o da Barcelona."

'REAL MADRİD İYİ FENERBAHÇE'YLE AYNI KAPASİTEDE GÖRÜYOR'

Mesut Özil'in oynaması gerektiğinin altını çizen Dilmen şunları söyledi:

"Burası Fenerbahçe. Mesut Özil de çok önemli bir değer. Mesut'un, düzenli oynaması gerekiyor ve Fenerbahçe'yi çok seviyor. Fenerbahçe'yi sevmeli de zaten çünkü biz çok büyük bir kulübüz. Mesut artık çok tecrübeli bir futbolcu ve geldiği kulüp Fenerbahçe. Real Madrid'de ve Arsenal'de oynadı, ama emin olun burayı aynı kapasitede görüyor. Mesut, bana futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini söylüyor. Bu yüzden, Mesut da bu kulübün formasının kıymetini bilecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN