Rıza Çalımbay: Transfer yapmazsak sıkıntı yaşarız

Rıza Çalımbay: Transfer yapmazsak sıkıntı yaşarız

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gaziantep ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından yönetimden transfer konusunda beklentileri olduğunu açıkladı.

Sivasspor'da 1-1 berabere biten karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, dikkatleri üzerine çekti. Tecrübeli teknik adam yapmış olduğu açıklamalarda ;

'İki takımda birbirini tanımaya çalıştı'

Aslında ligin ilk maçı olduğu için iki takım da birbirini tanımaya çalıştı diyebilirim. Maçın berabere bitmesinin en büyük nedeni bu oldu. Aslında maça iyi başlamıştık ama ilk yarıda oyunun kalanını istediğimiz gibi oynamadığımızı söyleyebilirim. İkinci yarı ise bizim adımıza bambaşkaydı. Yaptığımız değişikliklerle birlikte gayet iyi bir oyun ortaya koyduk. Bol bol pozisyona girdik ve bunların sonucunda golü de bulmayı başardık.

Rıza Çalımbay transfer istiyor

'Transfer yapmazsak sıkıntı yaşarız'

Transfer dönemi halen devam ediyor. Takım olarak eksiklerimizin çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Sivasspor, 3 sezondur Avrupa'ya giden bir kulüp hatta geçtiğimiz sezon eksiklerimiz olmasaydı Avrupa kupalarından elenmeyebilirdik. Bu sezon geçen seneki hataları yapmak istemiyorum. Avrupa bizler için çok önemli. Eğer eksik olan bölgelere yapmamız gereken transferleri Avrupa maçlarımıza yetiştiremezsek sıkıntı yaşarız.

'Üç futbolcuyu daha istedim'

Yönetimle transfer konusunda sürekli temas halindeyiz. Benim onlardan istediğim üç oyuncu kaldı diyebilirim. Bir kanat, bir forvet ve bir orta saha oyuncusu istiyorum. Yeni sezon öncesinde Sivasspor'dan tam 9 futbolcu ayrılırken sadece 4 oyuncu takıma katıldı...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN