Robin Benzing, Beşiktaş Sompo Japan’da! Basketbol transfer haberleri

Robin Benzing, Beşiktaş Sompo Japan’da! Basketbol transfer haberleri

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, Alman basketbolcu Robin Benzing’i kadrosuna kattı. Basketbol'dan transfer haberlerini karar.com'dan takip edebilir, Beşiktaş Sompo Japan'ın yeni transferi hakkındaki detayları görebilirsiniz

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sompo Japan, Alman basketbolcu Robin Benzing’i kadrosuna kattı. Yeni yapılanmayla birlikte kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Beşiktaş Sompo Japan, Alman basketbolcu Robin Benzing’i transfer etti.

1989 doğumlu 2.08 boyunda forvet pozisyonunda oynayan basketbolcuyla 1+9 aylık sözleşme imzalandı. Eğer bu oyuncunun 1 aylık süreçteki performansı beğenilirse, sözleşme 9 ay daha uzatılacak ve Benzing, bu sezonun tamamında siyah-beyazlı formayı giyecek.

BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN'DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARI SLOVENYA'DA SÜRÜYOR

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, akşam saatlerinde Slovenya kampında yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Başantrenör Dusko Ivanovic yönetiminde yapılan antrenman 2.5 saat sürdü. Siyah-beyazlılar antrenmana, ısınma ve stretching hareketleriyle başladı. Ardından set organizasyonları üzerinde duran takım, daha sonra çift potada yapılan maç ile taktik çalışması gerçekleştirdi. Antrenman basketbolcuların şut çalışması ve stretching hareketleriye sona erdi. Beşiktaş Sompo Japan, yarın (5 Eylül) yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN