Ronaldo'nun ikizi yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Ronaldo'nun ikizi yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

‘İnsan insana benzer’ sözünün gerçek hayattaki karşılığıyla sık sık karşılaşırız. Yalnızca günlük hayatımızda değil, magazin ve futbol dünyasında gördüğümüz benzerlikler de bizi şaşırtıyor.

Barcelona’nın efsane oyuncuları Lionel Messi’den Iniesta’ya, yıllar önce Süper Lig’de oynayan futbolcular arasında Raul Meireles, Bosingwa, Bruno Alves, Luis Nani ve Selçuk İnan gibi önemli futbolcuların benzerleri vardı ancak haberimizde bahsettiğimiz kişinin yıldız futbolcuyla benzerliği tuhafınıza gidecek.

2017/11/21/pepe-ronaldo-depophotos_15731948.jpg

DİP YAPAN KARİYERE RAĞMEN

2022 Dünya Kupası’nın Son 16 mücadelesinde İsviçre’ye karşı oynanan maçta yedek başlayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’yla olan benzerliğiyle dikkat çeken isim halinden çok memnun. Cristiano Ronaldo, Manchester United ile şok edici bir ayrılık yaşamış olabilir, ancak futbol yıldızının İngiltere’de yaşayan benzeri, iş ve aşk hayatında çok sayıda teklif alıyor.

ronaldo-benzeri2.jpg

İngiltere’nin Birmingham şehrinde yaşayan Bewar Abdullah, Ronaldo'ya benzerliği sayesinde sadece çocuk partilerine gitmekle kalmıyor, aynı zamanda kadınlardan da büyük ilgi görüyor.

ronaldo-benzeri3.jpg

Abdullah, "Birçok kişi bana gelip fotoğraf ve video istiyor. Beni gördüklerinde 'Ronaldo' diye bağırıyorlar. Hayatım değişti. Burada beni seven çok insan var. Spot ışığına ait olduğumu hissediyorum” dedi.

‘BİR ELMANIN YARISI’

Portekiz maçlarını izlemeyi seven Abdullah, "Ronaldo'nun gol atmasını bekliyorlar, böylece 'Siu' yapabilirim. Hayranlar, birbirimize çok benzediğimiz için ikiye ayrılmış bir elma gibi olduğumuzu düşünüyor" dedi. 28 yaşındaki görsel ikiz, kadınların onunla çıkmak için yalvardığını itiraf ederek "Kadın çekiyorum" diye ekledi.

ronaldo-benzeri.jpg

Bewar Abdullah, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Ronaldo ile olan benzerlikleri sayesinde 1.4 milyon takipçisi ve 8.1 milyon beğeniye sahip olduğu TikTok'ta viral hale geldi. Abdullah’ın sosyal medya hesabını ve paylaşımlarını görenler, ‘Cristiano Ronaldo’nun ikiz kardeşi varmış’ diyerek inanılmaz benzerliğe tepki gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN