Salzburg - Dinamo Zagreb MAÇ SONUCU: 1-0

Salzburg - Dinamo Zagreb MAÇ SONUCU: 1-0

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Salzburg, Dinamo Zagreb’i konuk edecek. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi E Grubu karşılaşması olan Salzburg Dinamo Zagreb karşılaşması ile ekran başına kilitlenecek… Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Salzburg Dinamo Zagreb maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Salzburg ile Dinamo Zagreb mücadele verecek. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi E Grubu karşılaşması olan Salzburg Dinamo Zagreb mücadelesi ile ekran başına kilitlenecek. Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Salzburg Dinamo Zagreb maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Avrupa kupaları genelinde şimdiye dek iki defa Dinamo Zagreb ile mücadele veren Salzburg (ön elemeler hariç), bu iki mücadeleden de galibiyetle ayrıldı.

Salzburg Dinamo Zagreb

Salzburg’la en son 2016/17 Şampiyonlar Ligi ön elemelerde karşı karşıya gelen Dinamo Zagreb, dış sahadaki karşılaşmayı 2-1 galip geldi ve turu geçen taraf olmaya hak kazandı.

Salzburg Dinamo Zagreb

İç sahada çıktığı son beş Şampiyonlar Ligi maçından galibiyet alan Salzburg, turnuva tarihindeki en uzun yenilmezlik serisine sahip olan Avusturya takımı olmaya çok yakın.

SALZBURG DİNAMO ZAGREB MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Salzburg Dinamo Zagreb mücadelesi saat 19.45’de EXXEN ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için EXXEN’e abone olabilir, Avrupa Ligi ve tüm Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

EXXEN CANLI İZLE

EXXEN’i canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

EXXEN giriş için tıklayınız…

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

EXXEN üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber reklamlı ya da reklamsız olan paketlerden birini seçebilir ve tüm UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini canlı izleyerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

SALZBURG DİNAMO ZAGREB MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Salzburg: Philipp Köhn, Amar Dedic, Bernardo, Andreas Ulmer, Starhinja Pavlovic, Maurits Kjaergaard, Noah Okafor, Nicolas Seiwald, Nicolas Capaldo, Luka Sucic, Benjamin Sesko, Fernando

Dinamo Zagreb: Dominik Livakovic, Stefan Ristovski, Dino Peric, Josip Sutalo, Arijan Ademi, Josip Misic, Robert Ljubicic, Luka Ivanusec, Sadegh Moharrami, Mislav Orsic, Bruno Petkovic

SALZBURG DİNAMO ZAGREB MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Salzburg Dinamo Zagreb karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Salzburg Dinamo Zagreb karşılaşmasında Andris Treimanis başlama düdüğünü çalacak. Treimanis’e, Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs eşlik edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN