Şampiyon güreşçi Taha Akgül isyan etti: Varsa yoksa futbol

Şampiyon güreşçi Taha Akgül isyan etti: Varsa yoksa futbol

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, Tokyo Olimpiyat Oyunları'na 1 aydan kısa süre kalmasına rağmen spor kamuoyunda futbolun geniş yer tutmasına isyan etti: Bu ülkede sadece futbol yok. Bir ay kaldı olimpiyatlara. Birçok branşta şampiyonlarla dolu bir olimpiyat takımımız var ama kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa futbol.

Milli güreşçi Taha Akgül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, EURO 2020'de (Avrupa Futbol Şampiyonası) sıfır puan çeken A Milli Futbol Takımı'nın gündemde geniş yer almasına sitem etti.

Akgül sosyal medya hesabından Bizim Çocuklar hashtagiyle yaptığı paylaşımında, "Bizi mi sizi mi var bu işin? Bütün sporcular bizim bütün sporcular sizin. Bu ülkede sadece futbol yok. Bir ay kaldı olimpiyatlara. Birçok branşta şampiyonlarla dolu bir olimpiyat takımımız var ama kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa futbol. Bravo emeği geçen herkese." ifadelerini kullandı.

Taha Akgül'ün mesajına başta dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Rıza Kayaalp ile Avrupa şampiyonu karateci Uğur Aktaş'ın aralarında olduğu birçok milli sporcu destek verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN