Şampiyon olursak 61'i dövme yapacağım!

Trabzonspor’un Slovak futbolcusu Marek Hamsik, kulüp tarafından hazırlanan videoyla taraftarların sorularını yanıtladı. Tecrübeli isim Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olması halinde şehrin plaka kodu olan 61'i vücuduna dövme yapacağının sözünü verdi.

Spor Toto Süper Lig'in lider takımı Trabzonspor'un, sezon başında İsveç'in Göteborg takımından kadrosuna kattığı 33 yaşındaki Slovak futbolcu Marek Hamsik, kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan videoyla taraftarların sorularını cevapladı. Yıllar sonra şampiyon olmaya çok yaklaşan Trabzon'da takımın başarısında önemli pay sahibi olan süper yıldız, mutlu sona ulaşmaları halinde şehrin plaka kodunu vücuduna dövme yaptıracağını açıkladı.

Spor Toto Süper Ligde en yakın rakibi Konyaspor'un 9 puan önünde liderlik koltuğunda oturarak ligde 38 yıl sonra şampiyonluk yaşamaya çok yakın olan Trabzonspor'da takımın tecrübeli ismi Marek Hamsik'den şampiyonluk sözü geldi.

ŞAMPİYON OLURSAK 61'İ DÖVME YAPTIRACAĞIM

Yıldız futbolcu, Karadeniz temsilcisinin bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemesi halinde Trabzon'un plaka kodu olan 61'i vücuduna dövme yapacağını açıklayarak şunları söyledi:

“17 numarayı giymeyi tercih etmemin sebebi, doğum tarihim. 27.07.1987. hepsinin ortalarda bir 7 rakamı var, ben de bu yüzden 17’yi tercih ettim. Ama eğer sezon sonunda şampiyon olursak 61 sayısını da dövme yaptıracağıma söz veriyorum”

TRABZON VE NAPOLİ BİRBİRİNE BENZİYOR

Trabzonspor'a transfer olmadan önce İtalyan ekibi Napoli’de 12 yıl forma giyerek kulübün sembol isimlerinden biri olmayı başaran tecrübeli isim Marek Hamsik, Napoli ile Trabzon'un şehir olarak birbirine benzediğini açıkladı. Yıldız futbolcu, Trabzon ve Napoli şehirleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

''Şehirler birbirine benziyor ve bu da beni mutlu ediyor. Çünkü ben de bunu seviyorum. Henüz daha ligin yarısına geldik ama ligdeki gidişatımız hepimizi mutlu ediyor ve hepimiz umuyoruz ki finalde de ligi kazanacağız”

TUTKUYU SAHADA HİSSEDEBİLİYORUZ

Açıklamalarında Trabzon'da olmaktan mutlu olduğunu da ifade eden Slovak yıldız, Trabzonsporlu taraftarların futbol için yaşadığını dile getirdi. Hamsik, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Bunu seviyorum. Trabzon taraftarının tutkusunu seviyorum. Futbol için yaşıyorlar. Bu oyuncular için harika. Sahip olduğunuz bu tutkuyu sahada hissedebiliyoruz”

ÇOCUKLAR İÇİN ANTRENÖR OLACAĞIM

Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olacağını belirten Hamsik, “Futbolu bıraktıktan sonra elbette çocuklar için antrenör olacağım. 400 genç oyuncusu olan bir futbol akademim var. Onlarla başlayacağım. Daha sonra ne olacağını göreceğiz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN