Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta ve Leipzig çeyrek finale doğru

Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta ve Leipzig çeyrek finale doğru

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında sona eren maçlarda Atalanta, evinde Valencia'yı farklı mağlup ederek, RB Leipzig ise deplasmanda Tottenham'ı devirerek çeyrek final kapısını araladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turuna bu gece tamamlanan maçlarla devam edildi.

İtalya’da oynanan karşılaşmada Atalanta, sahasında Valencia’yi 4-1 mağlup ederek çeyrek final yolunda büyük bir avantaj yakaladı. San Siro Stadyumu’ndaki mücadelede Atalanta 16. ve 62. dakikalarda Hatoboer, 42. dakikada Ilicic ve 57. dakikada Freuler’le sonuca gitti. Valencia’nın tek golü 66. dakikada Cheryshev’den geldi. İki takım da maç boyunca çok sayıda gol pozisyonu üretti.

İlk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı başaran Atalanta, çeyrek final için de önemli bir adım atmış oldu.

Gecenin diğer maçında ise Tottenham, İngiltere’de RB Leipzig’i konuk etti. Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta geçen yıl bu kupada final oynayan Tottenham, evinde 1-0 mağlup olarak işini zora soktu. Leipzig’in golünü 58. dakikada penaltıdan Timo Werner kaydetti.

Her iki karşılaşmanın rövanşı 10 Mart Salı günü yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN