Samsunspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ilk kez açıkladı: Galatasaray ile anlaşmıştım göreve başlayacaktım...

Samsunspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ilk kez açıkladı: Galatasaray ile anlaşmıştım göreve başlayacaktım...

Bayram Bektaş ile yollarını ayıran Yılport Samsunspor Hüseyin Eroğlu ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam Haziran ayında Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen ve Dursun Özbek'in 2208 oyla zaferiyle sonuçlanan başkanlık seçimi sürecinse Dursun Özbek'in rakibi Eşref Hamamcıoğlu ile görüştüğünü açıkladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor ile sözleşme imzalayan Hüseyin Eroğlu, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan 49 yaşındaki teknik adam yaz transfer döneminde Galatasaray'la yaptığı görüşmeyi anlatarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"EN BÜYÜK HAYALİM BUNDESLİGA"

Dört saatlik bir görüşmenin ardından Samsuınspor'a imza attığını açıklayan tecrübeli teknik adam, en büyük hayalinin Bundesliga'da çalışmak olduğunu duyurdu.

Hüseyin Eroğlu, "Başkanımız Yüksel Yıldırım ile dört saatlik görüşmemizin ardından anlaştık. Bu görüşmede ortak bir hedefte olduğumuzu gördük. Samsunspor'la ilgili çok hazırlıklıydım, biliyorsunuz ki bir buçuk yıl önce böyle bir süreç yaşanmış fakat nasip olmamıştı. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Ben buraya gelirken hedefin ne olduğunu biliyorum. Hep birlikte yeni bir düzen oluşturduk, bu birliktelik bizi şampiyonluğa götürecek. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız. Büyük Samsunspor taraftarına söz veriyorum; 11 yıl sonra bu hasret bitecek. Samsunspor'la elde edeceğimiz başarılar her iki tarafı kısa ve uzun vadede mutlu edecek. Kişisel olarak uzun vadede hedefim Bundesliga'da çalışmak" açıklamasında bulundu.

GALATASARAY'DA GÖREVE BAŞLAYACAKTIM...

Haziran ayında Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen ve Dursun Özbek'in 2208 oyla zaferiyle sonuçlanan başkanlık seçimi sürecinse Dursun Özbek'in rakibi Eşref Hamamcıoğlu ile görüştüğünü açıklayan başarılı teknik adam şunları söyledi:

"Galatasaray ve A Milli Takım'dan teklif aldınız mı? sorusuna Eroğlu, "Milli Takımlar Gelişim Direktörlüğü konusunda birçok kez konuşuldu. Kamuoyu bu görevi bana yakıştırıyordu. Ancak hiçbir teklif almadım. Sezon başı Galatasaray'la ilgili bir görüşmem oldu. Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinden Adnan Öztürk ile de görüşmüştüm, Futbol direktörlüğü görevi için anlaşmıştım. Eğer ki Eşref Hamamcıoğlu başkan olsaydı, göreve başlayacaktım"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN