Michael Schumacher'den sevindirici haber!

Michael Schumacher'den sevindirici haber!

Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransa Alpler'de geçirdiği kaza sonrası komaya giren Schumi'nin ilk adımlarını attığı öne sürüldü.

Motorsporlarının zirvesi Formula 1'e, kırdığı rekorlarla damgasını vurmuş Alman pilot Michael Schumacher ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı... 2013 yılının sonlarına doğru Fransa Alpleri'nde kayak yaparken kaza geçiren efsanevi pilot, sonrasında komaya girmiş, ardından da rehabilitasyon sürecine başlanmıştı.

İLK KEZ ADIM ATTI!

2.5 yıldır sağlık durumuyla ilgili sürekli kötü haberler gelen Michael Schumacher ile ilgili ilk kez olumlu bir iddia ortaya atıldı. Hırvatistan'ın günlük gazetesi Sportske Novosti, yarı bitkisel hayatta olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Schumacher'in, fizyoterapisti eşliğinde ilk kez adım atmayı başardığını duyurdu.

16-09/02/398389-ff8011e4-1c69-11e4-9498-229fc8e204d4.jpg

YAKINDA İYİLEŞMEYE BAŞLIYOR

Milliyet'in haberine göre; ilk kez pozitif bir haber duyulması efsane ismin hayranlarını heyecanlandırdı. Son olarak geçtiğimiz ay, Schumacher'i görebilen ender insanlardan olan Ferrari patronu Luca Montezemolo, Alman pilotun tedaviye olumlu cevap verdiğini söyleyerek, yakında iyileşmeye başlayabileceğini söylemiş ancak detay vermemişti. Michael Schumacher'in ilk adımlarını atarak yürümeye başlamasının, bahsedilen bu ilerleme olup olmadığı merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN