Selçuk İnan'ın 'play-off' açıklamaları olay yarattı! Fenerbahçeli taraftarlardan sert tepki: Göz göre göre yalan söylüyor

Selçuk İnan'ın 'play-off' açıklamaları olay yarattı! Fenerbahçeli taraftarlardan sert tepki: Göz göre göre yalan söylüyor

TFF'nin 25 Ağustos 2011'de bir kereye mahsus olmak üzere 2011-2012 sezonunda hayata soktuğu play-off sistemi hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın eski yıldızı Selçuk İnan, sosyal medyadaki Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Süper Lig'de Manisaspor, Trabzonspor ve Galatasaray formalarını terlettikten sonra 2020 yazında futbolu bırakarak sarı-kırmızılı ekibin efsane ismi Fatih Terim'in yardımcı antrenörü olarak antrenörlük hayatına adım atan eski milli futbolcu Selçuk İnan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adamın açıklamaları özellikle Fenerbahçeli taraftarların tepkini topladı.

Asist Analiz’de Arda Ün’ün konuğu olan Selçuk İnan, teknik direktörlüğe başlamaya hazırlandığını belirterek, "Eski takım arkadaşlarımdan bir ekip oluşturmadım. Daha tecrübeli, bir araya gelmesi kolay olmayan bir ekip oldu. Güzel bir ekip olduk. A lisansımı da aldım. Pro lisansı bekliyoruz. Ekipte isim vermeyeyim ancak yabancı bir hoca da var" açıklamasında bulundu.

"ŞENOL GÜNEŞ OYUNCUDAN NASIL VERİM ALACAĞINI BİLİYOR"

Türk futbolunun efsane isimleri Şenol Güneş ve Fatih Terim hakkında da konuşan eski yıldız "Şenol Hoca’yla çalıştığım dönemde; bana o kadar güveniyordu ki çok rahat bıraktı. İnanılmaz bir oyuncuya dönüştürdü beni onun gözünde… Fatih Hoca da beni çok sevdi, çok güvendi… Fatih Hoca daha fazla oyuncuyla oynayan, oyuncuyu istediği gibi idare eden, istediği pozisyona yontabilen bir hocaydı. Şenol Hoca, oyuncudan da nasıl verim alacağını çok iyi bilen bir teknik direktör" diye konuştu.

selcuk-3.jpg

"PLAY-OFF SONRADAN ORTAYA ÇIKTI"

Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sona eren 2011-2012 sezonu hakkında da konuşan Selçuk İnan, "Aslında o sezon biz açık ara şampiyon olmuştuk. Sonradan play-off diye bir şey çıkardılar. İş son maça kaldı. Fatih Hoca ile bir anım var. Fatih Hoca ile yan yana yürüyoruz. Hocaya, “Bu kadar mücadele ettik, 1 sene boyunca. Her şeyi yaptık. Bir tane maç kaybettik, belki de şampiyonluğu kaybedeceğiz” dedim. Fatih Hoca da bana “Her şeyde bir hayır vardır. Demek ki nasip böyleymiş. Gideceğiz o kupayı orada kaldırıp geleceğiz” dedi. Biz de buna inanıyorduk zaten… İyi de bir takımdık. Galibiyet lazım olsa, biz galip gelirdik. Soyunma odasında kimse negatif bir şey düşünmedi. Tarihi bir şey olacak dedik, hakikatten de öyle oldu. Maçtan sonra yaşadıklarımız normal değildi. Çok uzun süre soyunma odasında bekledik. Birçoğumuz ilk defa şampiyon olmuştu. O kupaya dokunmak, o kupayı kaldırmak bir oyuncunun en büyük hayalidir. Basit gibi geliyor ama o şampiyonluk kupasını kaldırmak çok çok önemli.” dedi.

selcuk-2.jpg​​​​​​​

PLAY-OFF SİSTEMİ LİG BAŞLAMADAN HAYATA GEÇMİŞTİ

Selçuk İnan'ın bu açıklamaları sosyal medyada gündem olurken pek çok Fenerbahçe taraftarı, 2011-2012 sezonunda ilk ve son kez uygulanan play-off sisteminin "sonradan" çıkarıldığını söyleyen Selçuk İnan'a sosyal medyada tepki gösterdi.

Selçuk İnan'ın 'göz göre göre yalan söylediğini' vurgulayan Fenerbahçeli taraftarlar, 2011-2012 sezonu başlamadan önce, TFF'nin 25 Ağustos 2011'de bir kereye mahsus olmak üzere play-off sistemini hayata soktuğunu hatırlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN