Şenol Güneş: Asker Selamı'nda kötü niyet aramak doğru değil

Şenol Güneş: Asker Selamı'nda kötü niyet aramak doğru değil

A Milli Takımımızın teknik direktörü Şenol Güneş, 1-1 sona eren Fransa maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Alınan sonuç ve oynanan oyundan memnun olan Güneş, 'İyi niyet ve gayretle alınan sonuç bize mesafe aldırdı. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum" dedi.

EURO 2020 Elemeleri'nin 8'inci haftasında A Milli Takım, deplasmanda Fransa ile 1-1 berabere kalarak liderliğini korudu. Grubun diğer maçlarında ise İzlanda evinde galip gelirken, Arnavutluk ise deplasmanda kazanmayı bildi.

Teknik direktörümüz Şenol Güneş, kritik deplasmandan 1 puanla ayrıldığımız maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

OYUNCULARIMI ALINLARINDAN ÖPÜYORUM
 
Alınan sonuç ve oynanan oyundan memnun olan Şenol Güneş, oyuncularını övdü ve "Önce Allah'ıma şükrediyorum. Bütün oyuncularımız özveriyle çalışarak bugünlere geldi. Zor bir maçtı bizim için. Bizden daha iyi oynadılar doğru. Sorumluluğumuz çok ağır kolay değil. İlk yarıda orta sahamız topa sahip olamadı. İkinci yarı daha iyiydik ama yeterli değildik. İyi niyet ve gayretle alınan sonuç bize mesafe aldırdı. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum" dedi.

YARIŞTA GARANTİ DURUMDA DEĞİLİZ

Fransa beraberliğine rağmen durumlarının garanti olmadığını belirten deneyimli hoca, ''Yarışta garanti durumda değiliz. Hep beraber tüm oyuncular, tüm Türkiye olarak bir sonraki maça hazırlanmak zorundayız. Oyunculara da eksiklerini söyledim. Fransa taraftarını da çok beğendim. Olağanüstü destek verdiler. Bizim sayımız azdı ama kalitemiz çoktu. O kalabalığı bastırmak için uğraştık. Gelen tüm taraftarlara teşekkür ediyorum, çok güzel bir destek verdiler" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

'Irk, dil, din ayrımının, terörün olduğu bir ortam herkesi rahatsız eder'

"Refah, bir ülkeyle olmaz. Tüm ülkeler bunu yaşayabilmeli. Irk, dil, din ayrımının, terörün olduğu bir ortam herkesi rahatsız eder. Bizde bir söz vardır, 'komşusu aç yatarken tok yatan bizden değildir.' Keşke hiç böyle bir duruma maruz kalmasaydık. Bulgaristan-İngiltere maçında da keşke böyle durumlar yaşanmasaydı. Üzgünüm. Futbol birleştirici bir unsurdur. Bakın, burada hep birlikteyiz. İnşallah büyük takımlar, büyük devletler, büyük insanlar kendinden küçük gördükleri insanlara güzel örnek olurlar. İyinin ortaya çıkması için bir yarıştır futbol."

ASKER SELAMINDA KÖTÜ NİYET ARAMAMAK LAZIM

"Asker Selamı'nda kötü niyet aramak doğru değil. Askerlerimize sahip çıkmak için yapıyoruz. Askerlerimiz gitsin de birilerini öldürsün diye yapmıyoruz. Bu beni de aşar, Trump'ın işi bu, Macron'un işi. Onlar dünyayı yönetiyorlar, ben takımı zor yönetiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN