Şenol Güneş, Erman Toroğlu'nu mahkemeye verdi

Şenol Güneş, Erman Toroğlu'nu mahkemeye verdi

Türk futbolunun efsane ismi Şenol Güneş "Oynadım Oynattım Oynatalım" isimli kitabında kendisini şike yapmakla suçlayan eski hakem Erman Toroğlu'ndan şikayetçi olarak Toroğlu'na manevi tazminat davası açtı. Şenol Güneş ayrıca, Toroğlu'nun iddiasını ortaya attığı "Oynadım Oynattım Oynatalım" isimli kitabı kaleme alan gazeteci Hamit Turhan ve Turkuvaz Yayıncılık'tan da şikayetçi oldu.

Son olarak A Milli Takımı çalıştıran Şenol Güneş, "Oynadım Oynattım Oynatalım" isimli kitabında kendisini şike yapmakla suçlayan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu'ndan şikayetçi olarak Toroğlu'na manevi tazminat davası açtı.

Şenol Güneş ayrıca, Toroğlu'nun iddiasını ortaya attığı "Oynadım Oynattım Oynatalım" isimli kitabı kaleme alan gazeteci Hamit Turhan ve Turkuvaz Yayıncılık'tan da şikâyetçi oldu.

Güneş, avukatı Erdem Egemen vasıtasıyla İstanbul Anadolu 31. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 17 Mayıs 2022 tarihinde başvurdu. Mahkeme, tebligatın ulaşmasından sonra Toroğlu ve diğer iki davalının iki hafta içerisinde öne sürdükleri iddiaya dair tüm delilleri ve savunmanın dayanacağı olayların da belirtilmesini istedi.

İşte Güneş'in dilekçesi:

1656999700763-62-c-346-a-666-a-97-c-0-ddfa-69-f-04.jpg

NE OLMUŞTU?

Erman Toroğlu, Süper Lig'in 1976-777 sezonundaki Trabzonspor-Zonguldakspor karşılaşmasının berabere bitmesi için şike yapıldığını öne sürerek durumun ortaya çıkmasından sonra dağıtılan parayı, Şenol Güneş hariç diğer tüm futbolcuların iade ettiğini yazmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN