Şenol Güneş'e çarpıcı gönderme

Şenol Güneş'e çarpıcı gönderme

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan basketbol karşılaşmasında tribünlerdeki taraftarlar dikkat çekti. Basketseverler olaylı derbiye sargı bezleriyle gönderme yaptı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 28. haftasında Fenerbahçe Doğuş’un Beşiktaş Sompo Japan’ı konuk ettiği maçta tribünlerde sargı bezli sarı-lacivertli taraftarlar dikkat çekti. Saha kenarında kafalarında sargı bezi ile yer alan 6 taraftar, geçtiğimiz haftalarda yaşanan olaylardan dolayı Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’e göndermede bulundu. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e gönderme yapan taraftarlara sosyal medyada büyük bir tepki oluştu. Bu taraftarlardan biri de özür diledi.

Bir bankada üst düzey yönetici olduğu ifade edilen taraftar, çalıştığı kurumu da etiketleyerek Şenol Güneş'ten ve Beşiktaş'tan özür diledi.

18-05/05/aaa.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN