Şenol Güneş'in 'Bana yalvardılar' sözleri sonrası kritik zirve

Şenol Güneş'in 'Bana yalvardılar' sözleri sonrası kritik zirve

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda maçında alınan kötü sonucun ardından son durumu değerlendirmek için Riva'da bir araya geldi.

A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemeleri'nde Karadağ ve Hollanda maçlarında aldığı kötü sonuçların ardından sosyal medyada ve spor basınında eleştirilerin hedefinde Şenol Güneş vardı. Güneş'in Hollanda maçı sonrası, "Bana Milli Takım'a gelmem için yalvardılar" sözleri TFF yönetimini rahatsız ettiği için bu açıklamaların masaya yatırılacağı bildirildi.

ŞENOL GÜNEŞ İLE DEVAM MI, TAMAM MI?

EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'nda alınan kötü sonuçlardan sonra Ay-yıldızlıların performansı eleştirilmeye başlanmıştı. Oynanan futbol Dünya Kupası Elemeleri'nde de devam edince Şenol Güneş eleştirilerin hedefi oldu. Riva'da TFF Başkanı Nihat Özdemir ile buluşan Şenol Güneş'in geleceği hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, futbolseverler TFF yönetiminin vereceği kararı merakla beklemekte.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN