Şenol Güneş'ten taraftara mesaj

Şenol Güneş'ten taraftara mesaj

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın Göztepe'yi 1-0 yendiği maçta iyi oynamadıklarını, buna rağmen karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı bildiklerini söyledi.

Rakibin kanat toplarındaki zaaflarını biliyorduk. Ayrıca rakip sahada ayağa paslarla etkili olacağımızı düşünüyorduk. Pas alışverişimiz iyi olsa sızmaları yapabilirdik ama bunları yapamadık.  Kanatları kullanmamız biraz zordu, özellikle sol kanatta Adriano'nun çıkmasıyla ne önde ne geride adamımız kalmadı. Biz sürekli stoperleri değiştiriyoruz. Onu değiştirdiğiniz zaman kenarlar da değişiyor. Dolayısıyla savunmada zaaflar olabilirdi, bunu bekliyorduk ama ne savunmada ne hücumda iyi değildik. Özellikle ilk yarıyı 0-0 bitirmemiz bizim için iyi oldu. İkinci yarı daha iyiydik ama yine de beklediğimiz oyun yoktu. Kısır bir maç oldu. Maçta birçok yorumcuyu ve bizi yanıltan değerler çıktı ortaya. Katkı yapacak olan oyuncularımızı kullanamadık çünkü iki değişikliği zorunluluktan yaptık. Oyuncu kaliteleri ve kazanmak önemliydi ama kazanırken iyi oynamayı da isterdim."

TARAFTARA MESAJ

"Geçen bir şarkı dinliyordum Sinan Akçıl'dan, 'Kalbini bana verdiğin için çok teşekkürler sevgilim' diye. Onu dinleyince hem taraftar hem kendim için düşündüm; ama benim kalbim temiz ve onlara olan sevgim devam ediyor."

"BANA KALBİNİ VERENİN KALBİNE İHANET ETMEM" 

Güneş, taraftarların kendisine yönelik tepkisi konusunda ise şunları söyledi: "Herhangi olumsuzluk yok. Gönül kırılması olduğunu düşünüyorum, onu hissettim. Sevgimde, kalbimde hiçbir kaybım yok. Bana kalbini verene ihanet etmem. Bana kalbini verenin kalbine ihanet etmem." 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN