Serdal Adalı kimdir kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? Beşiktaş başkanlığı için adaylar belli oldu

Serdal Adalı kimdir kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor? Beşiktaş başkanlığı için adaylar belli oldu

Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından başkanlık yarışına girecek isimler de belli olmaya başladı. Başkan adaylarından bir tanesi de Serdal Adalı oldu. Gelen son dakika haberinin ardından Serdal Adalı’nın yaşı, memleketi, işi ve hayat hikâyesi merak edilir oldu.

Beşiktaş’ta başkanlık yarışı için son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Divan kuruluna yönetim kurulu listesini sunan Serdal Adalı, kulüp başkanlığı için adaylığını koymuş oldu. Peki Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı kimdir, nerelidir ve ne iş yapıyor? Tüm gelişmeler ve hayat hikâyesi karar.com’da…

BAŞKAN ADAYI OLDU

Beşiktaş’ta şuan için İkinci Başkan olan Serdal Adalı, siyah-beyazlı kulübe başkanlık yapmak için yönetim kurulu listesini divan kuruluna sundu. Adalı yaptığı açıklamasında; seçimlerde aday olacaklara başarılar dilerken, camiaya hayırlı olmasını diledi. Beşiktaş’ın zor bir dönemden geçtiğini ve bu dönemde camianın birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan Adalı, 1-2 gün sonra konuşacağını ve sorulacak sorulara yanıt vereceğini, yapacağı işleri anlatacağını ve camianın nelere ihtiyacı olduğunu konuşacaklarını belirtti.

SERDAL ADALI İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYLARI KİM?

Serdal Adalı'nın yaptığı başvurunun ardından Hürser Tekinoktay da Beşiktaş Divan Kurulu'na başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Tekinoktay da son kongrede de mevcut başkan Fikret Orman’a karşı başkanlık yarışında yer almıştı. Kulislerde dolaşan iddialara göre; adaylık için adı geçen isimlerden Ahmet Nur Çebi'nin de başkan adaylığını açıklayacağı konuşuluyor. Beşiktaş'ta başkan adaylığı için bugün saat 17:00'ye kadar imzalar divana verilecek.

Nur Çebi'nin Divan Kurulu başkanlığına gönderdiği başvuru belgesi şöyle:

19-10/10/ahmet-nur-cebi.jpg
SERDAL ADALI KİMDİR?

1964’te Adana doğan Serdal Adalı, iş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanıdır. 1984’te iş hayatına atıldıktan sonra babasının rahatsızlanmasının ardından California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu.

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapan Serdal Adalı, 21 Eylül 2012’de Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nun ardından Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu.

Serdal Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN