Serdar siftah yaptı

Serdar siftah yaptı

Slovacko-Fenerbahçe karşılaşmasında Serdar Dursun, maçın 56. dakikasında fileleri havalandırmıştı. Dursun, bu sezon resmi maçlardaki ilk golünü attı.

GÖKHAN AKTÜRK

Avrupa Ligi’nin 3. eleme turu rövanşında Çekya’da Slovacko ile karşılaşan Fenerbahçe’de Serdar Dursun, bu sezon resmi maçlardaki ilk golünü kaydetti. Geçen sezon tüm kulvarlarda 18 gole direkt katkı sağlayan Serdar Dursun, Slovacko karşısında ağları sarssa da galibiyet gelmedi. Golcü futbolcu, geçen sezon 37 resmi karşılaşmada forma giyerken, 15 gol attı ve 3 asist yapmayı başardı. Çekya’daki maça ilk 11’de başlayan Serdar Dursun, mücadelenin 56. dakikasında, ceza sahası dışından şık bir vuruşla fileleri havalandırdı. Fenerbahçeli taraftarlar, golcü arayışlarına rağmen sosyal medyada Serdar’ın daha çok şans bulması gerektiğini ifade ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN