Sergen Yalçın eski takımına puan kaptırmıyor

Sergen Yalçın eski takımına puan kaptırmıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah-beyazlı ekibin başına geçtikten sonra, eski takımı Yeni Malatyaspor’a karşı oynadığı 4 maçtan 12 puanla ayrıldı.

Süper Lig’in 4. haftasında Beşiktaş, sahasında Yeni Malatyaspor’u Bathsuayi (2) ve N’Koudou’nun golleriyle 3-0 mağlup ederken, puanını 10’a yükseltti, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın da eski takımı Yeni Malatyaspor karşısındaki serisi sürdü.

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında Yeni Malatyaspor’dan ayrılan ve ardından Beşiktaş’a imza atan Yalçın, siyah-beyazlı takımın başında, eski ekibine karşı 4. kez sahaya çıkarken, bu maçların tamamını kazandı. Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ı, Yeni Malatyaspor karşısında 3 maçı 1-0’lık skorlarla kazanırken, bu akşam oynanan karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı ve serisini sürdürdü.

Yeni Malatyaspor’dan son 4 maçta 12 puan alan Beşiktaş, bu maçlarda kalesini gole kapatmayı başardı. Siyah-beyazlıların, rakibine karşı son yenilgisi ise 15 Aralık 2019 tarihinde Vodafone Park’ta gerçekleşti. O tarihte, Yeni Malatyaspor’un başında Sergen Yalçın vardı.

sergen-ali-riza.jpg

BEŞİKTAŞ KALEYİ GOLE KAPATTI

Siyah-beyazlı ekip sezonun dördüncü maçını da gol yemeden tamamladı.

Sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup eden ve ikinci haftada Gaziantep ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasını 1-0 kazanmıştı.

Yeni Malatyaspor'u da 3-0'la geçen siyah-beyazlılar böylelikle yeni sezonun geride kalan 4 haftasında henüz gol üzüntüsü yaşamadı. Yeni Malatyaspor'un ikinci yarıdaki bir şutu ise direkten döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN