Sergen Yalçın geri dönüyor! Yeni adresi Beşiktaşlıları bile şaşırttı

Sergen Yalçın geri dönüyor! Yeni adresi Beşiktaşlıları bile şaşırttı

Beşiktaş'ı geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştıran Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu. Siyah beyazlı ekibin eski patronu Sergen Yalçın eski mesleğine geri dönme kararı aldı. Efsane isim yeniden yorumculuk yapacak.

Beşiktaş ile 2 kupa kazanan ve son aylardaki başarısız tablo sebebiyle yılın ilk ayında siyah-beyazlı takımla yollarını ayıran tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın, ayrılığının ardından “Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi bu noktaya götürdü. Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım. Beni Beşiktaş’a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim fakat gelinen durum bu ayrılığa neden oldu. Taraftardan isteğim bana haklarını helal etsinler”" açıklamasıyla futbol gündemine bomba gibi düşmüştü.

Akşam'da yer alan habere göre; Kartal'ın efsaneleri arasında yer alan Sergen Yalçın'ın yeni adresi herkesi çok şaşırtarak eski mesleğine yani yorumculuğa geri döndü.

SERGEN YALÇIN KAMERA KARŞISINA GEÇİYOR

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçen Sergen Yalçın ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 9 Aralık 2021 tarihinde, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın'a Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu. Sergen Yalçın bu teklifi reddetti ve yeni bir maceraya yelken açtı.

KARARI ELEŞTİRİ ALDI

Yalçın'ın sosyal medya platformu YouTube'da yayın yapan Kafa TV'de yorumculuk yapacağı açıklandı. Bu olayın ardından Beşiktaş taraftarı büyük şaşkınlık yaşadı. Herkesin teknik direktörlüğe devam etmesini beklediği Sergen Yalçın, sosyal medyadan da eleştirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN