Sergen Yalçın'dan 6 futbolcuyla ilgili kötü haber

Sergen Yalçın'dan 6 futbolcuyla ilgili kötü haber

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor maçı öncesi takımdaki 6 oyuncunun sakat olduğunu açıkladı. Sergen, "Sezon başı olmasına rağmen çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Adana Demirspor maçı öncesi sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili konuştu, "Cuma günü de onlardan yararlanamayacağız" dedi.

Sergen Yalçın, Adana Demirspor maçı öncesi takımdaki oyuncuların durumlarıyla ilgili konuştu. Yalçın, bu maçta oynayamacak 6 futbolcunun Cuma günü Altay deplasmanında da takımda yerini alamayacağını açıkladı.

beIN Sports'a açıklamalar yapan Sergen Yalçın, "Maalesef 6 oyuncumuzu kullanamıyoruz. Muhtemelen bu oyuncular hafta sonu yine olmayacak. Belki Necip bir ihtimal katılabilir. Ama zannetmiyorum. Sezon başı olmasına rağmen ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Çok hazır olmamakla birlikte arka arkaya maçlar, oyuncularda sıkıntı yaratıyor. Sonuçta maç oynuyoruz. Oynamak zorundayız. Oyuncularımız da bunun farkında. Bazen oyuncularımızı dinlendiriyoruz. Bazen beklentilere cevap alamıyorsunuz. Futbolda bunlar var. Bazen oyunsal anlamda bazen de sonuç anlamında sıkıntı yaşıyorsunuz . Bunlar doğal şeyler. Elimizden geldiğince oyuncularımı konsantre etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu tempo daha fazla sakatlık yaratmaz" dedi.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSUNDA 6 FİRE

Beşiktaş'ta Georges-Kevin N'Koudou, Domagoj Vida, Alex Teixeira ve Umut Meraş'ın sakatlıkları sürüyor. Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Necip Uysal ile Mehmet Topal da bugünkü karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN