Sergen Yalçın'ın yardımcısı Çağdaş Atan kimdir kaç yaşında ve hangi takımda oynadı? Sürpriz paylaşım

Sergen Yalçın'ın yardımcısı Çağdaş Atan kimdir kaç yaşında ve hangi takımda oynadı? Sürpriz paylaşım

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş’la anlaştığı bilgisi paylaşılan Sergen Yalçın’ın yardımcısı Çağdaş Atan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı sürpriz paylaşım, gündem oldu. Peki Çağdaş Atan kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı ve aslen nereli? Tüm bilgiler karar.com’da…

Son dakika haberi: Sergen Yalçın’ın yardımcısı, eski Beşiktaşlı Çağdaş Atan, yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yıllar önce siyah-beyazlı takımda oynayan ve ayrılırken pek de hoş açıklamalar yapmayan Çağdaş Atan’ın Beşiktaş ile ilgili açıklamaları merak konusu oldu…

ÇAĞDAŞ ATAN KİMDİR?

28 Şubat 1980 yılında İzmir'de doğan Çağdaş Atan, futbola Altay'ın alt yapısında başladı. Ardından sırasıyla Marmaris Belediye, Altay, Denizlispor, Beşiktaş, Trabzonspor, Energie Cottbus, Basel, Mersin İdman Yurdu, Akhisar, Gaziantep BB, Manisaspor'da top koşturan deneyimli isim, 2015 yılında Manisaspor'da kariyerini noktaladı.

2004'te Beşiktaş’a transfer olan Çağdaş Atan, burada isteneni tam olarak veremezken, siyah-beyazlı takımda 41 maçta 2 kez fileleri havalandırdı.

2006'da ise Trabzonspor’a transfer olan Çağdaş, 2 sezon top koşturduğu bordo-mavili ekipte 40 maçta 5 gol atabildi.

Kariyeri boyunca 400'den fazla maçta oynayan Çağdaş Atan, 31 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Türkiye Millî Takım formasını ilk olarak Danimarka karşısında 2004'te giyen Çağdaş Atan, Milli Takım'la birlikte toplamda 2 maça çıkıp 1 gol kaydetti. Çağdaş bunun dışında Türkiye A2 Millî Futbol Takımı formasını da 3 kez giyerken, 1 de gol atabildi.

20-01/28/agdas-atan.jpg

BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ NE DEDİ?

Beşiktaş'ta forma giyip ayrıldıktan sonra Beşiktaş’ın kendisi için bittiğini ve zaten siyah-beyazlı formayı giymek istemediğini söyleyen Çağdaş Atan, Beşiktaş’ın 10 sene şampiyon olamayacağını iddia etmişti. Atan kısa bir süre sonra da bu sözlerinden dolayı özür dilemişti.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’la anlaştığı haberlerinin yayılmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden sürpriz bir paylaşım yapan Çağdaş Atan, 26 yaşında futbolcuyken yaptığı bir hatanın önüne çıkmasını istemediğini belirterek, ‘’Özrü kabul etmek büyüklüktür. Saygılar" ifadelerini kullanarak adeta siyah-beyazlı taraftarlardan özür dilemiş oldu.


 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN